מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייעל28/10/2009
אני בת 33 רווקה מעולם לא הייתי במערכת יחסים זוגית מעבר לחודש-חודש וחצי. עזבתי את מקום העבודה שלי מזה 8 שנים עזבתי את תל אביב בה גרתי 8 שנים וחזרתי לעיר ילדותי על מנת לתפוס אחראיות על החיים שלי ולהקים עסק עצמאי.
בהתחלה החופש סינוור אותי ולקחתי את הזמן אחר כך נפתחה לי תיבת פנדורה של גיל הנעורים שתפסה אותי עם המכנסיים למטה. אחר כך כשניגשתי לשיווק עמדתי מול קשיי החשפות (לעמוד מול העולם ולהכריז אני ככה וככה) מול קשיי הסברה מה אני עושה (וכמה אני טובה ומקצועית) קשיי שכנוע (לא רוצים לא צריך- לא מכריחה) , אז לקחתי את הזמן.
ואני בתוך מערבולת רגשית, אני בתוך מלחמה פנימית שדורשת חופש הרפיה ועצלנות טוטאלית לאחריות בגרות וכבוד עצמי שלי לעצמי.
לא יודעת מה לעשות. לא יודעת איך לפרוץ את המחסום הזה, אני יודעת בתכלס שפשוט צריך להתחיל ודברים יתחילו לזוז אבל אני לא מוצאת בעצמי את הכוחות. אני מתעוררת לפנות בוקר עם זיעה קרה של החיים האמיתים של אנשים שחיים פה במשפחות עם ילדים וקריירות ומרגישה עלובה לא מסוגלת תקועה מאחור.
צריכה עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים במימוש עצמי
רוני פרישוף28/10/2009שלום לך צוקי,
טוב שעשית צעד לקראת עמאות ומימוש עצמי. את "ילדה גדולה" והגיע הזמן לגלות מי את ולחוש את הטעם של סיפוק והצלחה.
עם זאת, לא ברור עד כמה יש לך את הכלים והכוחות להתמיד, לעמוד על שלך, להתגבר על מכשולים חיצוניים ופנימיים, ולקדם את חייך במישורים שאת רוצה (עסקי, זוגי). העבר רודף אותך, ונסיונותייך למשוך קדימה נתקלים בכוחות חזקים שמושכים אותך אחורה.
קשה להבין ממכתבך מה בדיוק מטריד ומקשה עלייך, וקשה לייעץ לך. המילה "עצלנות" בדרך כלל מקפלת בתוכה דברם הרבה יותר "כבדים" כמו חוסר בטחון ופחדים.
נראה שהדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות למען עצמך הוא לקבל טיפול נפשי מקצועי, שיעזור לך להבין מהם מוקדי ושורשי הקשיים, ואיך להתגבר עליהם ולהגיע למימוש העצמי המיוחל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)