דיכאון אחרי גרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון אחרי גרידה
    שין
    30/10/2009

עברתי הפלה מלאכותית שבוע 22 כשתינוקתי בועטת בקירבי,בדיקת מי השפיר הראתה תוצאה של מוזאיקה טרנר התייעצתי עם 4 רופאים שהמליצו על הפסקת הריון ,ההתלבטות הייתה לי קשה מאד מאד בכי יומם וליל אני לא מצליחה לסלוח לעצמי למרות שאני יודעת שזה סבל להביא ילדה כזו לעולם טני עם 3 בנות מקסימות בבית חשבתי עליהן ועל התינוקת בעתיד רגשות האשמה של להרוג תינוקת חיה לא עוזב אותי במיוחד שאני חושבת שהגרידה הכאיבה לה כל כך איזה נוראה אני זה לא יעזוב אותי כל החיים כאילו עקרו ממני את הלב אני מאד מקווה שבזמן שהרדימו אותי הרדמה מלאה גם העוברית שלי נרדמה ולא הרגישה שום דבר אני ממש מיואשת ובוכיה הכל קרה רק לפני יומיים מקווה שאתאושש בשביל בני ביתי ולא אתמוטט נפשית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון

חסוי
    02/09/2012

אני עברתי הפל ה לפני מספר ימים (גרדה) כי לא הייה דופק לעובר .קשה לי אין לי תבאוןבוכה הרבה .חולמת אל חדר הניתוח .אני חייבת לצין זה באה לי בבום גדול יגעתי לרופא בגללדלקת בשתן פיתום אומר לי יש בעיה אין לו דופק . שבעים לפני בהכול הייה בסדר בבדיקה אולטרסנט לא יודעת אך לעבור את זה צריכה עזרה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן ואבל

יפעת קלוש יגל
    31/10/2009

שלום שין

את עוברת סוג של אבל על הבת שלא תהיה לך, המלווה בכאב ואשמה על בחירתך, המאוד מובנת.
    זה ארוע מאוד טראומטי, והייתי מציעהלך לפנות לעזרה מקצועית ממוקדת סביב האובדן.

משתתפת בצערך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הריון

דניאלה הרץ
    31/10/2009

כאשר הרדימו אותך גם העוברית נרדמה. בגיל 22 שבועות אין עדיין תחושות כאב. כך שהעוברית לא חוותה שום כאב.
    מאד חשוב שתפני לטיפול לפני שתתמוטטי.

אני מקווה שהידיעה שכלל לא היה כרוך בהפלה סבל או כאב עבור העוברית יקל עלייך.

משתתפת באבלך
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו