בדידות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בדידות
    אורנית
    31/10/2009

שלום לכם
    אני בת 46 אם לילדים אישה עובדת שרע לה בעבודה( בשל יחס של איפה ואיפה מצד המנהלת כלפיי - יס לאחרות, הצוות יחסית קטן) מדוכאת מאוד , עצובה וחיה בחרדה עם קשיי שינה ואכילת מתוקים,
    מבקשת עזרה כיצד להתגבר על בעיותיי וגם כיצד להכיר חברה בגילינו( 46, 53)
    אנא עיזרו
    תודה מראש
    אורנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות

דניאלה הרץ
    31/10/2009

ראשית דבר אני חושבת שכדאי שתפני לטיפול, שכן את מספרת שדברים רבים בחייך קשים לך ושנחוץ למצוא מוצא גם בפן החברתי והמקצועי.

לפחות תפני לקבל טיפול תרופתי שיקל על הדכאון והחרדה, למרות שברור לי שהם תוצאה של חיים לא נעימים ולא מספקים ולכן כדאי טיפול נפשי אמת פסיכלוג/ית.

באשר לבדידות החברתית: כדאי שתחפשי באינטרנט ותפני לטיפול קבוצתי - 2 ציפורים ביד אחת - גם טיפול וגם קבוצה חברתית שאת משתייכת אליה.
    את יכולה גם לבחור קבוצה שתתאים לתחביב או חיבה שלך. למשל להשתייך לקבוצה שעוסקת בספורט, בדיון אומנותי, קבוצת לימוד, קבוצה שמטיילת יחד, עבודה התנדבותית, או כל דבר אחר שאהוב עלייך ובו בזמן תכירי אנשים חדשים רבים. יש הצעות רבות באינטרנט לקבוצות שנפגשות סביב נושא מסויים.

תעיזי ליזום ואני בטוחה שתוכלי למצוא קבוצה כזו מאד בקלות

בהצלחה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו