אובססיב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיב
    אדווה
    06/11/2009

שלום..רציתי להתייעץ:אני נמצאת בטיפול כיום בגלל שרציתי להתבגר ולבנות זוגיות..עם הזמן הרגשתי שיש לי בעיה כלשהי...כאשר עשיתי חיפוש באינטרנט קראתי שזה מחשבות טורדניות.זה די מעצבן ומציק לי בחיים..רציתי לדבר על זה עם המטפלת אבל אני חוששת שמא זה יעבור למישהו..?היא תנסה לעזור לי,אוקיי..אבל אם היא לא תצליח ?אני בעצם שואלת האם יש לה אפשרות להכריח אותי לקבל טיפול אצל מישהו אחר או חלילה תרופות במידה שהיא לא חושבת שהיא יכולה ? או האם יש לי חיסיון וזה נשאר בינינו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שיר

דניאלה הרץ
    08/11/2009

האם היא יכולה להכריח אותך לקבל טיפול אצל מישהו אחר או טיפול תרופתי שאינך רוצה בו?

עני את על השאלה.

אם היא תנסה לעזור יש סיכוי שתצליחו. אם לא תספרי ולא תנסי - אין ספק שלא תצליחו.
    ובוודאי שהיא חייבת לך חיסיון רפואי מלא.

שתפי אותה בחששותייך. היא נמצאת שם בשביל לעזור לך.
    בהצלחה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה...

אדווה
    09/11/2009

ראשית דניאלה,תודה על תגובתך!
    כנראה שלא התנסחתי נכון.כמובן שהיא לא יכולה ל"הכריח" אותי .התכוונתי האם ובמידה שלא ארצה שזה ייצא מחדר הטיפול האם היא מדווחת עליי?אינני בקיאה באתיקה של הפסיכו' ומתי דברים יוצאים החוצה.
    ושנית,אם כבר.....אזי רציתי לשאול,לגבי הOCD:האם עפ"י מומחיותך ניתן לטפל בזה בטיפול פסיכו' בלבד?או שמא זה מחייב תרופות?
    תודה מראש.
    שיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גל -שיר

דניאלה הרץ
    15/11/2009

לא. היא לא תדווח עלייך. אין למי לדווח עלייך ואין על מה.

לעתים טיפול פסיכותרפויטי (בדיבור) מספיק כדי להקל על התופעות של המחשבה והפעולה הטורדנית-כפייתית ואם המצב מאד חריף מוסיפים תרופה שמקלה.

את יכולה לנסות זמן מה (נאמר חודשיים-שלושה) ולראות מה ההשפעה עלייך.

נראה לי שהבעיה היא שאת לא משתפת אותה בחששותייך ונראה לי שאת מאד פוחדת ממנה ומתגובותיה. דברי איתה ואני חושבת שחששותייך ירגעו. ועדיף שירגעו במסגרת הטיפול ולא מחוצה לו.

דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו