מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיבור מהיר ומגומגם - תיקון.בן 2006/11/2009
שלום רב,
אני בן 20 ויש לי בעיה
דיבור מהיר מגומגם ולא מובן ברוב המקרים.....אני לחוץ ואין לי על מה....אני מנסה להספיק הכל ורואה את כל היום שלי קדימה ורץ.....אני לא יודע למה זה ככה...אני מרגיש שיש בעיה מסויימת.
השתמשתי בסמים ממריצים מסוג חגיגת [בלבד,] יכול להיות שהם החמירו את זה.
אני מקליד מהר מאוד...אני קורא מהר...אני מבשל מהר...הכל אצלי מתבצע מהר ואני לא מצליח להרגיע את זה וזה מאוד מפריע לי....אני כל הזמן לחוץ ולא יודע למה.....אני עומד להיות נציג טלפוני וזה עשוי להוות בעיה.
אני גם ממש ממש חולה ניקיון ברמה שאני מגיע הבייתה ויושבים אצלי חברים בסלון ואני מסדר ומנקה ומקפל כביסה ומסיים את מטלות הבית....בלי יכולתמ "להשאיר את זה לאחר כך".
אובחנתי פסיכולוגית ע"י אבחונים [רורשאך וכו'..] ואוהבחנתי כסובל מהפרעת אישיות, דכאון, נרקיסיזם ..]
איך מטפלים בבעית המהירות, החרדה הכפיתית הזו?
הRISPERDAL שאני מטופל איתו לא עוזר....הוא מרדים אותי....
תודה מראש,
א' המוטרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מקיף
רוני פרישוף08/11/2009שלום א',
אני שומעת בדברייך מוטיבציה רבה לשפר את מצבך ולהתקדם בחיים. הקשיים שאתה מתאר יכולים לנבוע מהרבה סיבות.
עד כה עברת איבחונים מקיפים, פסיכולוגיים ופסיכיאטריים, אובחנת במספר מישורים וכמו כן אתה לוקח טיפול תרופתי.
איני יודעת האם הבעיות שתארת כאן אובחנו וטופלו במסגרת המקיפה שעברת.
בכל מקרה, לא אוכל לאבחן את מצבך או לתת לך המלצות דרך הרשת. כל שאוכל הוא להמליץ לך בחום לחזור אל הגורמים שטיפלו בך עד כה, ושמכירים את התמונה במלואה, ולבקש עזרה והכוונה. נראה שאתה זקוק לטיפול מקצועי, שיתייחס אל הסימפטומים במסגרת הרחבה של האישיות והחיים שלך. כמובן יש צורך בהמשך מעקב פסיכיאטרי כדי לפתור את בעיית תופעות הלוואי של התרופה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)