בלבול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בלבול
    תהילה
    08/11/2009

שלום..
    קוראים לי תהילה, אני סטודנטית בשנה השנייה ללימודים במדעי הרוח.
    בשנה האחרונה יש עניין שמטריד אותי, לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל בכל אופן זה כל הזמן שם..
    גדלתי במשפחה דתית לאומית, ליברלית מאוד אבל לצד זה המסגרות הלימודיות והחברתיות שהייתי בהן הפכו אותי לאדם סגור וביישן בתחום שבינו לבינה.
    אחרי התיכון, לאחר שנת שירות וצבא הבנתי שהאורח חיים הדתי לא מזוהה איתי וכעת אני מגדירה את עצמי מסורתית.
    למרות שהגעתי לאיזושהי הבנה עם עצמי בתחום האמוני, בתחום הזוגי אני נמצאת במצוקה ובבלבול.
    אף פעם לא היה לי חבר, דייטים היו לי אבל מעבר לקשר של חודש וחצי שום דבר לא שרד יותר..
    אני מרגישה שככל שהזמן עובר אני מפחדת יותר מהדבר הזה שנקרא "זוגיות", החברה שאני נמצאת בה (חברה סטודנטיאלית, אני שוכרת דירה) היא חברה מאוד כיפית אבל גם מאוד מינית , אני מרגישה שיש דבר שכולם מדברים עליו ואני לא שותפה לו, אף אחד גם לא יודע על הפער הזה שקיים בי כי אני נתפסת כבחורה עם ניסיון (תמיד מופתעים שלא היה לי חבר).
    הרצון שלי לקשר חזק מאוד אבל לפעמים אני מרגישה שכשאני מסתכלת על גבר אני רק רוצה לדעת איך הוא ינשק אותי, דבר שגורם לי להרגיש זולה.
    המחשבות על קשר פיזי מעסיקות אותי מאוד במיוחד מהמקום של הפחד לפספס את זה, אני מרגישה שמצד אחד הרווחתי איזו תמימות ושיש לי עוד הרבה לגלות אבל מצד שני אני מרגישה מבוכה גדולה, סוג של נכות - דבר שבאיזשהו מובן חוסם אותי מלהיות בקשר- בנים מתחילים איתי ואני לא רוצה לצאת איתם כי אני חוששת מהשלב שבו הנושא הפיזי יעלה ואני די בטוחה שהם ירתעו מזה שהבחורה שמולם בת 24 ועוד לא יודעת מה זה להתנשק..
    יש לי עוד הרבה לספר, אבל אני אעצור כאן.
    אשמח לעצות.. תהילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב תהילה

דניאלה הרץ
    08/11/2009

אני מתארת לעצמי שאורח החיים הדתי שגדלת בו והותיר בנפשך רושם עמוק שנחרט בו למרות עזיבתך את המסגרת הזו. והחינוך הדתי יש בו הרבה איסורים והרבה הנחיות שלא מאפשרים גישה יותר ספונטנית ונינוחה לגופינו ולמיניות שלנו. במיחוד לגבי נערות ונשים.

הרצון לחגוג להתנסות לטעום את טעם המין הוא טבעי. ההשתוקקות לכך שגבר ינשק אותך ויגע בך היא טובה וכלל אינה הופכת אותך לזולה. התשוקה לממש את מיניותך ונשיותך היא תשוקה לחיים.

גופינו זקוקים למגע ולאהבה החל מהרגע בו אנו נולדים (שאז אנו מקבלים את התשוקה והאהבה מהורינו) ובהתבגרינו, ההזדקקות הזו מועברת אל אנשים אחרים ובין השאר מיתרגמת גם לתשוקה למגע המיני. שהוא גם דרך לקירבה בין אנשים.

גברים לא ירתעו ממך ואני בטוחה שחלק מהם ישמח "ללמד" אותך. גם בין החילוניים מילדות יש הרבה אנשים לא מנוסים. שכן החשש והבושה מהמיניות מופיעים בעוצמות שונות אצל כל בני האדם. משום שהמיניות והמין עצמו - זהו נושא רב עוצמה ולא פשוט.

אין בך נכול אלא דברים שהוטבעו בך העוצמה מאז ילדותך והשינוי הזה הוא לא קטן. אם את מרגישה שאת מסוגלת להעיז (ואולי לצאת עם בחור שמוצא חן בעיניך ולהמשיך משם) מה טוב. ואם לא כדאי שתפני לטיפול כדי לחולל את השינוי שאת משתוקקת אליו ובו בזמן כה פוחדת ונרתעת ממנו.

כאישה אל אישה אני יכולה לומר לך שיש צדדים נפלאים בלהיות אישה מינית ולאהוב גבר ולגעת בו.

אם יש לך עוד שאלות ...
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה, תודה רבה..

תהילה
    12/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו