מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אני ??????????manosss12/11/2009
אין לי מושג מה אני ,פסיכ, מטומטם, פחדן, רגיש ,עצלן,
דיכאוני בטראומה
,אין לי מושג מה קורה איתי בשנה האחרונה ולאחר תאונת עבודה בדרכים, אני בטיפולים פסיכאטרים כבר שנה עם ציפרלקס וואבן מירו וויאפקס בונדרומין וחלומות רעים ופחדים וגירודים שלא עוזבים אותי במנוחה אני שוכח דברים שאני חושב עליהם ואני קם בבוקר לפי תוכנית שכתובה מה עלי לעשות כתוב ואני שוכח שמחת חיי אבדה בגלל התאונה הזו שקרתה בעבודה אפילו דרכים שהייתי נוסע יום יום עם האוטובוס אני שחכתי כבישים והיום אי מסתוב הרבה באוטובוסים כדי לשחזר לי את הכבישים, אני כועס על כל העולם כאילו הם אשמים שאני נהייתי חולה מהתאונה ובמקום לעזור ל י כמעט כולם מכניסים מקל בגלגלים שלי במילים שאומרים לי לפעמים מתפוצץ ממילים אני יושב בשיחה וחושב שאני יותר חכם מהיושב מולי ואני לא מבין ס"ה נפלתי ואולי קיבלתי מכה קטנה בראש שאני לא זוכר אבל את הכוכבים והשובלים שלהם אני כן זוכר והם חוזרים אלי יום ולילה ושעה שעה אולי יש כאן מועצת חכמים שיגידו לי מי אני ומה אני ומה עלי לעשות עוד ??????? בתודה MANOSSS
האם זו ברך ככה רופאים רואים וכותבים ברך אמא שלי לימדה אותי שזה שוק!!!!!! לכן אני בשוק מהתמטום של ,,,,,,,,,,,,,,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסט טראומה
רוני פרישוף16/11/2009היי מנוס,
אינך פסיכי, וגם לא מטומטם או פחדן.
להפך, נשמע שבמשך שנה שלמה אתה מתמודד באומץ עם הכאוס שהשתלט על חייך, ועושה הכל כדי להתארגן ולעזור לעצמך.
מהמעט שכתבת ניתן להבין שאתה סובל מתגובה פוסט-טראומטית לאחר תאונת דרכים.
אתה מגיב בצורה נורמלית למצב לא נורמלי. התאונה גרמה לשבר עמוק בחווייה שלך שהעולם הוא מקום בטוח וניתן לחיזוי ולשליטה, ושהגוף הוא מוגן ובלתי חדיר. כאילו חרב סדר העולם שהכרת, ועכשיו אתה נלחם למצוא הגיון וסדר חדשים.
טיפול תרופתי יכול לתרום מאד להרגעת החרדות, אך לצידו כדאי מאד לקבל טיפול פסכולוגי, אצל איש מקצוע מומחה להפרעה פוסט-טראומטית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)