גישה חדשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גישה חדשה
    שירה
    12/11/2009

שלום אני בת 23 בטיפול 4 שנים והתחושה היא שיש המון דברים לא פתורים שמתבטאים ב"לופים" חוזרים של תחושות חוסר אונים חיפוש כפייתי אחר פתרונות,קושי לחזור הביתה ולהיות עם עצמי,תחושה של חוסר מימוש,ביקורת עצמית נוקבת והמון המון המון מחשבות שליליות שלא נותנות לי חופש מהן.אני מרגישה בכלא,בכלא רגשי ומנטלי,אני מרגישה שהשלשלאות כבדות מאוד,אני רוצה שזה ייגמר וכל ים יהיה יום שונה וחדש ועם חוויות משלו ולא כמו המצב הנוכחי שגם אם כל יום הוא באמת כזה יש בתוכי משהו שמונע ממני לראות את הדברים באורם האמיתי,אני כל כמה ימים מגיעה לייאוש שבחוסר ידיעה כיצד לפתור את המצב-אותי.אני כבר 4 שנים בתחושה שאני מסתובבת סביב עצמי וסביב הנקודה ולא באמת "נוגעת" במקום ממנו שינוי יהיה אפשרי.כמובן שאני לא אותה בחורה,הרבה דברים השתנו ב-4 שנים אך דבר מאוד גדול נשאר שהוא כמו ענן שדחור המרחף מעליי ואני אפילו לא יודעת מה אותו ענן מכיל וכיצד להגיע לחופש ורווחה רגשיתבבקשה עיזרו לי להבין מה קורה לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גישה חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון וביקורת עצמית

רוני פרישוף
    16/11/2009

שלום שירה,

נשמע שהנפש שלך מיוסרת, כואבת ומכאיבה לעצמה, ולא יודעת מנוח.

הטיפול הממושך עדיין לא הביא לתוצאות המיוחלות.

אנא פתחי את הדברים בפני המטפל/ת וחשבו יחד ממה את סובלת ואיזה שינוי גישה מתבקש.

אם מדובר בדכאון המלווה אותך מזה זמן רב, וגורם לראיית עולם שלילית ולביקורת עצמית קטלנית, בהחלט כדאי לשקול טיפול תרופתי אנטי-דכאוני. הטיפול משפר מאד את מצב הרוח ואת הגוון השלילי של החשיבה, בלי הרבה תופעות לואי או סכנת התמכרות. שווה לשקול את האפשרות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו