מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהבה חד צדדיתגל19/11/2009
אני נמצאת בסיוט אישי כבר כ-5 שנים. מגיל 17 יש לי ידיד טוב. לפני כ-5 שנים עברנו את הגבול של ידידות אך כל מה שהוא היה מעוניין בו זה בכצם יחסי מין. מאז כל החיים שלי הולכים לפי הקצב שלו, כשהוא רוצה אני שם וכשהוא לא רוצה אין לו שום בעיה לגרום לי להבין את זה. הוא יוצא עם בחורות, חי את החיים שלו וטוען שאני והוא עדיין חברים טובים אבל הוא מתייחס לכל הידידים שלו בכבוד ובהערכה מה שאני לא מרגישה ביחס שלו כלפיי. היתה תקופה ששכבנו באופן די קבוע עד שנמאס לו כנראה והוא הפסיק את זה.. לא ממזמן איכשהו שוב הגענו לאותה מיטה ובשבילו זה משהו חסר משמעות כאשר בשבילי יש לזה את כל המשמעות שבעולם. אני אוהבת אותו עד כדי כך שאני מודעת לזה שאני מאבדת את עצמי. אני שם בשבילו תמיד והוא פשוט לא אכפת לו. אני לא מסוגלת להתנתק למרות שלא פעם ולא פעמיים הוא פגע בי מאוד ביחס שלו. הפחד הכי גדול שלי זה שאני אף פעם לא אצליח להשתחר... אני בת 29 כיום וב-5 שנים האחרונות לא היה יום שלא חשבתי עליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה או תלות?
רוני פרישוף22/11/2009שלום גל,
כואב לך שידידך אינו מתייחס אלייך ברצינות, בכבוד ובהערכה.
אני רוצה לשאול אותך, האם אל עצמך את מתייחסת בכבוד, ברצינות ובהערכה?
בדרך כלל, האופן שבו אנחנו מתייחסים אל עצמנו משתקף באופן שבו העולם מתייחס אלינו.
במילותייך, את "מאבדת" את עצמך, רומסת את כבודך, זהותך וחייך, וזו היא הבעייה המרכזית.
את כבר לא ילדה, הגיע הזמן לבנות יסודות לזהות עצמית שלמה ובריאה, לקשר זוגי רציני, ואם תרצי, להקמת משפחה.
כדי להצליח להשתחרר מהמערכת התלותית שאת לכודה בה, אנא פני לטיפול נפשי. הטיפול יעזור לך לשפוך אור מדוע את נבלעת ומתבטלת, וכיצד להעצים את עצמך ולצאת לדרך חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)