אימאלה באלי למות:\ צבא..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אימאלה באלי למות:\ צבא..
    אלמוני
    21/11/2009

מחר חבר הכי טוב שלי מתגייס , מחרתיים חבר גם טוב מאד מתגייס , עוד 20 יום אני .. מה אני עושה אני מרגיש שכולם בורחים ממני אני מרגיש שאין לי טעםםםם לחיייים האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימאלה באלי למות:\ צבא..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוס

רוני פרישוף
    22/11/2009

שלום אלמוני,

אני מאד מבינה שהגיוס לצבא מפחיד ומלחיץ. המסגרת, המדים, המפקדים, הנשק, המשמעת, כל האנשים החדשים, הריחוק מהבית.. שינוי ענק בחיים והמון חוסר ודאות.

מה שהכי עוזר להתמודד הוא תחושת משמעות.

האם תוכל לחשוב מה המשמעות עבורך בלהיות חייל ולשרת בצבא?

האם אתה מחובר לערך העצום שיש לגיוס לצבא לקיום המדינה וכל מי שחי בה?

בלעדייך ובלי אנשים כמוך לא הייתי יכולה עכשיו לשבת לי בשקט ולתקתק במחשב..

לצבא יש משמעות גם של בגרות: אתה הופך מנער לגבר, משתלב בחברה הרחבה, מכיר אנשים מסביבות אחרות לגמרי משלך, מתחשל, לומד על החיים...

תרגיש שאתה הולך לעשות משהו בעל משמעות עצומה, עבור החברה וגם עבור עצמך, וזה יחזק אותך!

אני בטוחה שחברים אמיתיים יחכו לך באפטרים, ברגילות ובחופשות, ובטח תיצור עוד הרבה חברויות חדשות!

כל הכבוד לך

גיוס קל ושירות מועיל ומוצלח!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה משעמות

אלמוני
    23/11/2009

זה לא שאני הולך להיות קרבי או משהו.. אני רוצה להיות קרוב לבית ולצאת הרבה.. אבל די כל החברים שלי נעלמים לייי:[

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו