טיפול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול
    אלונה
    28/11/2009

שלום , אני בטיפול פסיכודינמי כבר 3 וחצי שנים , ורע לי , אני לא מצליחה להרגיש שום שיפור בשום תחום להפך אני יותר בדיכאון רע לי ואני מיואשת לגמרי - מה אפשר לעשות?? (המטפלת שלי מודעת למצב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשהיאוש משתלט

יפעת קלוש יגל
    29/11/2009

שלום יעל

אני מאוד מבינה את תחושותייך. את מתמידה בטיפול לאורך שנים ובתחושה שאין מוצא ודבר לא עוזר. כתבת שהמטפלת מודעת לתחושותייך. מצויין שאת יכולה לשתף את המטפלת בתחושות של אכזבה מהטיפול. כדאי לשקול ביחד איתה הוספת תרופות, שילוב גישות נוספות וכו'.
    האם סקרת ביחד עם המטפלת את 3 השנים האחרונות ובאמת מצאתם ששום דבר לא השתנה, או שחלו שינוייים קטנים שעדים לא מספקים אותך, או שהדיכאון צובע הכל בשחור.
    בכל זאת אם את ממשיכה להגיע בודאי את מקבלת משהו חיובי מהטיפול, כאי שתנסי לברר מהו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אלונה
    01/12/2009

מצד אחד אני קשורה ותלויה במטפלת שלי בצורה מאוד מאוד חזקה ואני יודעת שהיא רוצה בטובתי .
    אבל מצד שני אני מרגישה שמקצועית היא מאוד מאוד מפספסת אותי בדברים הכי מהותיים ולא שואלת את השאלות הנכונות או אומרת את המילים שאני צריכה ממנה ברגע הנכון. ..
    מה אפשר לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלות במטפלת

יפעת קלוש יגל
    06/12/2009

שלום יעל

אין לי בשוורת חדשות, את צריה לדבר עם המטפלת שלך, גם על חוסר שביעות רצון ואכזבה. לעיתים דווקא ממצבים כאלו אפשר ללמוד ולקדם את הטפול. למשל אם זהו מצב מוכר לך שאת לא יכולה להגיד מה את צריכהומרגישה כדי לא לפגוע באחרים , אז בודאי את דואגת יותר לאחרים מאשר לעצמך, ולאיודעת איך לבקש שישימו לב לצרכייך.
    גם מטפלים יכולים לפספס והם לא יכולים לקרוא מחשבות. לכן את צריכה לפתוח איתה את הכל, ואנ משוכנעת שזה יקדם את הטיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו