בודד בעולם נושק ל50 עד כאב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בודד בעולם נושק ל50 עד כאב
    זאב בודד
    30/11/2009

נושק ל50 בודד בעולם לגמרי ,משתוקק להכיר אנשים עם הרגשה כזו
    ובאמת מי שרוצה לחיות כדי לחיות ,כדי לחיות את מחצית המאה הבאה באהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודד בעולם נושק ל50 עד כאב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחיות באהבה

דניאלה הרץ
    01/12/2009

הרצון שלך לחיות את שארית חייך באהבה עם אנשים נוספים לידך הוא נפלא. איני יודעת מה היה בחייך עד היום ומדוע נשארת לבד בעולם. אך בהחלט ניתן לשנות זאת. אם קשה לך לפגוש אנשים חדשים. הירשם נא לאתרי האינטרנט המרובים דרכם ניתן לפגוש אנשים שמעוניינים כמוך בקשר . ישנן גם קבוצות דינמיותת - אם אתה מרגיש שאתה זקוק לעזרה ו"למידה", איך לעשות זאת.
    אני מאחלת לך בהצלחה והרבה אושר
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש להבדיל בין אני לבד לאני בודד

ישראל
    05/12/2009

אדם עם עצמו אינו בודד ,ומאידך אדם עם חברים ומשפחה יכול לחוש בודד
    ההבדל בתחושה האישית ,אם אתה עם ביטחון עצמי,מודעות עצמית ,מאמין בעצמך, גם אם תהיה במדבר תחוש טוב
    אבל אם אתה עם ערך עצמי נמוך, לא מאמין בעצמך, אדם תלותי,הזקוק לחברה שתיתן לו את הפידבקים ,אזי ברגע שתהיה לבד ....הרגשת הריקנות תשתלט עליך
    נכון אתה זקוק לזוגיות וחברה
    אבל...מתוך ביטחון עצמי,אמון בעצמך, ...ללא תלות ילדותית בבת זוג ,תהיה הצלחה בזוגיות
    אני אישית סבלתי מדיכאונות ,חרדות, וכו וכו בעיות ,אני לא מדבר מצד הפסיכולוג התנשא,אלה אחד כמוך ....ששנים סבל כאב בכה ....והבין שהשינוי יהיה רק כשאקח אחריות אישית עם הבנה מהי הבעיה ומה נדרש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו