מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בודד בעולם נושק ל50 עד כאבזאב בודד30/11/2009
נושק ל50 בודד בעולם לגמרי ,משתוקק להכיר אנשים עם הרגשה כזו
ובאמת מי שרוצה לחיות כדי לחיות ,כדי לחיות את מחצית המאה הבאה באהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיות באהבה
דניאלה הרץ01/12/2009הרצון שלך לחיות את שארית חייך באהבה עם אנשים נוספים לידך הוא נפלא. איני יודעת מה היה בחייך עד היום ומדוע נשארת לבד בעולם. אך בהחלט ניתן לשנות זאת. אם קשה לך לפגוש אנשים חדשים. הירשם נא לאתרי האינטרנט המרובים דרכם ניתן לפגוש אנשים שמעוניינים כמוך בקשר . ישנן גם קבוצות דינמיותת - אם אתה מרגיש שאתה זקוק לעזרה ו"למידה", איך לעשות זאת.
אני מאחלת לך בהצלחה והרבה אושר
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להבדיל בין אני לבד לאני בודד
ישראל05/12/2009אדם עם עצמו אינו בודד ,ומאידך אדם עם חברים ומשפחה יכול לחוש בודד
ההבדל בתחושה האישית ,אם אתה עם ביטחון עצמי,מודעות עצמית ,מאמין בעצמך, גם אם תהיה במדבר תחוש טוב
אבל אם אתה עם ערך עצמי נמוך, לא מאמין בעצמך, אדם תלותי,הזקוק לחברה שתיתן לו את הפידבקים ,אזי ברגע שתהיה לבד ....הרגשת הריקנות תשתלט עליך
נכון אתה זקוק לזוגיות וחברה
אבל...מתוך ביטחון עצמי,אמון בעצמך, ...ללא תלות ילדותית בבת זוג ,תהיה הצלחה בזוגיות
אני אישית סבלתי מדיכאונות ,חרדות, וכו וכו בעיות ,אני לא מדבר מצד הפסיכולוג התנשא,אלה אחד כמוך ....ששנים סבל כאב בכה ....והבין שהשינוי יהיה רק כשאקח אחריות אישית עם הבנה מהי הבעיה ומה נדרש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)