דימוי עצמי נמוך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי נמוך
    ישראל
    06/12/2009

שלום
    1-ממה נובע דימוי עצמי נמוך, גנטי, או נרכש
    2-האם טיפול בדימוי עצמי הנמוך הקשה עד לחרדה ,יבוא על פתרונו בקריאת ספרים וחומר בנושא או שצריך פסיכולוג קליני ,ואם הולכים לטיפול פסיכולוגי,קריאת חומר בנושא תבלבל
    3-האם אין כדורים לבעיה זו
    4-האם בעית וויסות רגשות,אימא קשה ומשפילה,ואונס בילדות,קנאה חולנית עד לחרדה ופחד מאישה יפה ,חבר מוצלח, קשורה לדימוי עצמי נמוך
    5- האם טיפול פסיכולוגי מניסיון סטיסטי ....פתרה את הבעיה לתמיד או רק לתקופה קצרה
    ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימוי עצמי נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ישראל

דניאלה הרץ
    06/12/2009

דימוי עצמי נמוך אינו גנטי ולחלוטין יכול להיווצר מכל הנתונים שציינת בסעיף 4. לצערי אין כדורים שיכולים לעזור וקראיה יכולה לעזור מעט כדי להבין את מקורותיו. כדי לחולל שינוי, בנתונים המרים שציינת, כדאי לפנות לטיפול - שהוא בעצמו דלת כדי לחוות חוויות שונות עם עצמך ועם זולתך.

טיפול טוב החלט יכול לשקם חלקים נפשיים שנהרסו בזמן ילדות אומללה ומכל הפחדים והקשיים שהצטברו בעטייה.

מגיע לך טיפול טוב כדי שחייך יהיו טובים

דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

simon
    07/12/2009

תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסביך נחיתות

א
    08/12/2009

הבנתי שדימוי עצמי נמוך ותסביך נחיתות קשורים אחד בשני, ומתקשרים לשלב האדיפלי ויוצרים בעיות מיניות. אני עדיין צעיר ואשמח לדעת אם יש דרך לטפל בבעיות שציין ישראל, ששפכו קצת אור על הבעיות שלי, מלבד טיפול פסיכולוגי? דרך אישית שלא צריך לשתף עוד אנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימוי עצמי

simon
    09/12/2009

דימוי עצמי ותסביך נחיתות וודאי קשורים אחד בשני
    אל תיכנס עמוק מידי כי רק תסתבך ....
    מה שכן , אימא או אבא שמשפיל , מורה משפיל , הטרדה מינית , תורמים רבות לדימוי עצמי נמוך
    וכמובן ...במשך החיים מתקבע הדימוי העצמי ,אם אין הורה ,מורה, אח שמתקן את הדימוי השלילי כבר בילדות ...מתקבע אצל הילד הדימוי השלילי
    כול אדם נשפט אצלי בשחור ולבן,ידיד או שונא , לא ענית לי לשאלתי...זילזלת בי קשות ואתה אוייב שלי ....וכן הלאה
    אצלי נכנס גורם אחר וקשה בשם הפרעת אישיות גבולית , שאחד מסממניה הוא וויסות רגשות ,אימפולסיביות, וחוסר שליטה ברגשות ....
    אני מאד ממליץ לך ללכת לטיפול פסיכולוגי -פסיכולוגית קלינית ,אם תוכל פרטי,אם לא קופת חולים,או תחנה לבריאות הנפש ...זה טיפול מעולה דווקא אצל אישה ,כי היא תופסת את דמות האימא
    אני דווקא בתחנה לבריאות הנפש אצל פסיכולוגית ,והרבה מומחים טענו שהיא יותר טובה מפרטי
    בגלל המוטיבציה שלה,וזה שהיא מתיעצת בקביעות עם המדריכה
    בידידות והערכה
    ישראל
    0546809538

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו