חייבת תשובה בבקשה*

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה בבקשה*
    נופר
    13/12/2009

שלום רב לפסיכולוגיות !
    יש לי בת דודה בת ה-26 שהיתה ילדה רגילה לחלוטין.
    בגיל 20 עמדה בחלון ראתה מול ענייה אישה נידרסה ברחוב ומאז המצב שללה התחיל להחמיר והיה לה כול מיני סיוטים בללות ועכשיו היא פשוט בעולם מישלה היא לא מדברת רק כששואלים אותה משהוו היא עונה בשני מילים לא יותר ולוקח לה זמן לענות ולא כול דבר היא יודעת ועם שואלים אותה בת כמה את היא אומרת בת 20 וממש כואב לי עליה וההורים שלה מאוד סובלים מיזה איפה אפשר לטפל בכזה דבר ? הם מאווד היו רוצים לדעת ועם זה אפשרי ביגלל ? כי הראיי היא לא נולדה על זה....תוודהה רבה נשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה בבקשה*

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה

יפעת קלוש יגל
    13/12/2009

שלום נופר
    ראשית באמת סיפור עצוב על הדרדרות מדאיגה במצב הנפשי.
    אני חייבת לציין שלא ממש ברורים לי הפרטים ולכן ההתייחסות זהירה.
    את מתארת נערה רגילה שנחשפה לטראומה והגיבה קשה מאוד. לא ברור לי אם התפתחה תגובה פוסט טראומטית קשה ביותר, או הטראומה היוותה זרז להופעתה של הפרעה נוספת לא ברור אם על רקע דכאוני ו/או פסיכוטי.
    לא ברור גם מה עשו איתה עד היום, אין ספק שהיא צריכה להיות בטיפול פסיכיאטרי דחוף ובליווי של טיפול פסיכולוגי בנוסף.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו