שאלה חשובה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לי
    גוון
    13/12/2009

אני בן27 גבאר 3 שנים סובל מאי נוכות תמיד בלחץ או במתח התחילו לי כאבים בראש אובצוור בבטן ומצב הרוח הולך אומתדרדר אחרי כל הבדיקות והצילומים הופניתי לנירולוג בכיר שאבחן בעיה שמקורה הוא דכאון מצתבר והיום אני לוקיח תרופה מסוג אלטרול 25 לאמת גבאר חודש וחצי אני בטיפול מרגיש שיבור אבל יחד עם זה מרגיש שהכאב חלף בתדירות נמוכה אבל מה שכן התחילו רעדות בכפות הידים וחולשה לפעמים האם זה קשור לתרופה האם זה לתמיד האם התרופה תלווה אותי לכל החיים הפחד שלי מלהיות חולה זה עוסה לי רע בכלל האם הדיכאון חלף ונעלם או שזה מחלה תכל החיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי ונפשי בדכאון

רוני פרישוף
    14/12/2009

שלום לך,

כדי לקבל תשובות בנושא תרופות ותופעות לואי, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].

לדעתי, כדאי לך להעזר גם בטיפול פסיכולוגי. תרופות לא תמיד מצליחות לפתור לגמרי את הדכאון.

שיחות יעזרו לך להבין את מקור הדכאון שלך, לפתח שיטות התמודדות טובות יותר, ולקבל חיזוק ותמיכה.

אפשר לקבל טיפול פסיכולוגי באופן פרטי, דרך קופת החולים, או בחינם דרך מרפאה לבריאות הנפש.

החלמה מהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו