מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובה ליגוון13/12/2009
אני בן27 גבאר 3 שנים סובל מאי נוכות תמיד בלחץ או במתח התחילו לי כאבים בראש אובצוור בבטן ומצב הרוח הולך אומתדרדר אחרי כל הבדיקות והצילומים הופניתי לנירולוג בכיר שאבחן בעיה שמקורה הוא דכאון מצתבר והיום אני לוקיח תרופה מסוג אלטרול 25 לאמת גבאר חודש וחצי אני בטיפול מרגיש שיבור אבל יחד עם זה מרגיש שהכאב חלף בתדירות נמוכה אבל מה שכן התחילו רעדות בכפות הידים וחולשה לפעמים האם זה קשור לתרופה האם זה לתמיד האם התרופה תלווה אותי לכל החיים הפחד שלי מלהיות חולה זה עוסה לי רע בכלל האם הדיכאון חלף ונעלם או שזה מחלה תכל החיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי ונפשי בדכאון
רוני פרישוף14/12/2009שלום לך,
כדי לקבל תשובות בנושא תרופות ותופעות לואי, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].
לדעתי, כדאי לך להעזר גם בטיפול פסיכולוגי. תרופות לא תמיד מצליחות לפתור לגמרי את הדכאון.
שיחות יעזרו לך להבין את מקור הדכאון שלך, לפתח שיטות התמודדות טובות יותר, ולקבל חיזוק ותמיכה.
אפשר לקבל טיפול פסיכולוגי באופן פרטי, דרך קופת החולים, או בחינם דרך מרפאה לבריאות הנפש.
החלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)