מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסיםאריאל16/12/2009
אני מטופל אצל פסיכולוגית קלינית
בהתחלה הייתה קרה אחר כך שרציתי לעזוב נהייתה נחמדה
עכשיו חזרה להיות קרה ...דיברתי איתה על זה
אבל היא בדיפלומטיות היתחמקה
שאלתי היא- האם יש כאן דרך טיפולית להראות לי שבאותו אדם יש נחמד וקר ,ולכן לשתוק
וכול מה שמרגיז אותי או מפריע לי אצלה לשתוק כי הכול מקצועי ועם מחשבה ....
שאלה שנייה - איך אני אדע אם הטיפול הצליח,עושים מבחנים אחר כך....או שאלון...איך יודעים
אני בטיפול פסיכודינאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר טיפולי
יפעת קלוש יגל19/12/2009שלום אריאל
טיפול פסיכולוגי מבוסס על קשר וכימיה היא דבר חשוב מאוד. קשה להתייחס מבחוץ לטיפול שלך, כי רק החוויה שלך מתוארת. חשוב שתדבר שוב עם הפסיכולוגית שלך ותתאר את כל התחושות, גם את המהפכים בנחמדותה.אולי זה לא רק היא אלא גם שחזור של דפוסים מעברך. השאלה גם מה היא נחמדות בעינך? קשר טיפולי הוא לא קשר חברי, אך בהחלט אתה יכול לצפות בו לחום לאמפטיה ולהבנה. כמו כן ישנן שיטות טיפול שונות, ולמטפלים יש אישיות שונה, חלקם יותר מרוחקים.
בטיפול צריך להרגיש נוח, ולגטימי לצפות לתואות.אנשים מצפים לדברים שונים מטיפול כללית מצפים לשינויים בהתנהגות ובתחושות הפנימיות כמו פחות לחץ, יותר ביטחון וכו' וסופו של דבר הדבר יכול לבוא לידי ביטוי בשינוים בחיים, גם משמעותיים.
דבר עם הפסיכולוגית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)