מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפגעיי הודוcj20/12/2009
שלום - אני בשנות השלושים לחיי נשואה פלוס ילדים. לפני בערך 13 שנים נסעתי לטיול ארוך ובמהלכו לקחתי המון סמים (כל הסוגים המוכרים בשוק) מאז חיי השתנו והפכתי למת החי אני פועלת בעיקר מכוח האנרציה ועושה בעיקר את מה שצריך מעטות הפעמים בהם אני באמת מחוברת לעצמי ו"חיה" באמת.
קו המחשבה שלי נקטע תמיד ואיני יכולה לבטא את עצמי באופן מאד ברור. שאלתי היא האם יש פסיכולוגיים שמטפלים ספציפית בבעיה זו "נפגעיי הודו" ואם כן איך אוכל למצוא את האדם או השיטה המתאימים:?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון בעקבות שימוש בסמים
רוני פרישוף20/12/2009שלום לך,
13 שנים זה הרבה זמן בשביל לסבול. טוב שאת רוצה לקחת את עצמך בידיים ולהחזיר לך ולמשפחתך את שמחת החיים.
לא ידוע לי על שיטת טיפול המותאמת באופן ספציפי לנפגעי הודו.
כדאי לך, לדעתי, להתחיל בהתייעצות פסיכיאטרית. יתכן שאת סובלת מדכאון, אשר פרץ כתוצאה משימוש בסמים. טיפול נוגד דכאון וחרדה יוכל לחולל נפלאות. יתכן כי הבעייה היא אחרת, פסיכיאטר יוכל לאבחן ולהתאים טיפול תרופתי.
לגבי טיפול פסיכולוגי, נראה לי שפחות חשובה השיטה הספציפית ויותר חשוב שתהיה כימיה מצויינת בינך לבין המטפל/ת, שתצליח "לראות" את החלק החי והחיוני שבך, מעבר לשכבות המתות.
אל תוותרי! בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)