נפגעיי הודו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נפגעיי הודו
    cj
    20/12/2009

שלום - אני בשנות השלושים לחיי נשואה פלוס ילדים. לפני בערך 13 שנים נסעתי לטיול ארוך ובמהלכו לקחתי המון סמים (כל הסוגים המוכרים בשוק) מאז חיי השתנו והפכתי למת החי אני פועלת בעיקר מכוח האנרציה ועושה בעיקר את מה שצריך מעטות הפעמים בהם אני באמת מחוברת לעצמי ו"חיה" באמת.
    קו המחשבה שלי נקטע תמיד ואיני יכולה לבטא את עצמי באופן מאד ברור. שאלתי היא האם יש פסיכולוגיים שמטפלים ספציפית בבעיה זו "נפגעיי הודו" ואם כן איך אוכל למצוא את האדם או השיטה המתאימים:?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפגעיי הודו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון בעקבות שימוש בסמים

רוני פרישוף
    20/12/2009

שלום לך,

13 שנים זה הרבה זמן בשביל לסבול. טוב שאת רוצה לקחת את עצמך בידיים ולהחזיר לך ולמשפחתך את שמחת החיים.

לא ידוע לי על שיטת טיפול המותאמת באופן ספציפי לנפגעי הודו.

כדאי לך, לדעתי, להתחיל בהתייעצות פסיכיאטרית. יתכן שאת סובלת מדכאון, אשר פרץ כתוצאה משימוש בסמים. טיפול נוגד דכאון וחרדה יוכל לחולל נפלאות. יתכן כי הבעייה היא אחרת, פסיכיאטר יוכל לאבחן ולהתאים טיפול תרופתי.

לגבי טיפול פסיכולוגי, נראה לי שפחות חשובה השיטה הספציפית ויותר חשוב שתהיה כימיה מצויינת בינך לבין המטפל/ת, שתצליח "לראות" את החלק החי והחיוני שבך, מעבר לשכבות המתות.

אל תוותרי! בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו