מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיעה מקצועית....דניאל -מרכז20/12/2009
שלום לכולם!!! בן 35 מהמרכז,ברצוני לדעת האם קיימת אצלי בעיה של יחסי אנוש, לפני כמה שנים היו לי חברים טובים שאיתם הייתי מבלה כמו כולם, עד לפני 3 שנים החלה הדרדרות ביחסיי עם אנשים, אני לא יוצר קשרים חברתיים, אין לי חברה רצינית, פשוט התנתקות מוחלטת מכולם, אני לא יודע מה קרה לי פשוט התרחקתי מרוב האנשים שאני מכיר, או לחילופין קיים אצלי קושי להכיר אנשים חדשים, הבעיה נוצרה שחזרתי לבית הורי ושם כל הזכרונות והאכזבות החלו לצוף ולמלות את המחשבות השליליות המטעות
פשוט אני מרגיש שהסביבה המובנית הזאת סוגרת עליי לאט לאט ממש כמו בית סוהר למרות שהבית הוא על קרקע גדולה, החוסר רצון לצאת החוצה ולסביבה קשה לי, אין לי יכולת לראות דברים באופן ברור פשוט חוסר אונים מול ההורים, אני מרגיש לא אני אלא ילדותי, ממש כמו חיה בכלוב אני מדגיש שלא הייתי ככה , בקורותיי אני עושה מילואים, אני אקדמאי,ושפוי בדעתי, ללא עבר כשלהו נפשי, פשוט אני מרגיש עצור בסביבה ובחברה ושאר עינייני יחסי האנוש. עד כה תיאור מופשט , אבקש דיעה מקצועית ללא צורך אבחנה מעל דף זה מהו הדבר שאני יכול לשפר במיידי ולהתגבר על המכשול הזה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע איך שמי מופיע אצל קודמיי?
דניאל21/12/2009בטח טעות טכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה כללית לדניאל-מרכז
רוני פרישוף22/12/2009שלום דניאל, ביומיים האחרונים הופיעו שלוש הודעות בשם "דניאל-מרכז" שבכל אחת מהן פרטים מעט שונים (למשל גיל ועיסוק). הודעה אחת נמחקה, ואילו באחרונה מופיעה טענה כי שמך שורבב בטעות.
לא ניתן להתעלם מהמצוקה העולה מתוך ההודעות. מצוקה המדברת על בדידות, בלבול וחוסר אונים, אל מול חזות "מוצלחת".
אני ממליצה לגשת למקום מקצועי בטוח, ולא פומבי וגלוי לעיני כל כמו האינטרנט, ולקבל אבחנה וטיפול מותאמים ומדוייקים.
ישר כוח ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל כמו צעד ראשון
שחר01/01/2010אני מציעה שתתחיל לצאת מהחדר לסלון מהסלון לחצר מהחצר למכולת ומשם תלך לקיוסק וכל יום טיול רגלי של 10 דק' התחלה תפגוש אנשים אפילו שאינך מכיר תשאל אפילו שאלות כמו מה השעה?
לאט תחזיר את החיוניות.
אני עצמי במהלך החיים הרגשתי כי הכל סוגר עליי ואין לי עניין בחברה שלי הרגשתי חשופה מולם,לא נח לי עם עצמי הביטחון ירד משהו השתבש אך בכל כוחי אני מנסה מעט עבודה מכולת סתם הליכה ועונה לחלק מהשיחות הנכנסות חלק לא לאט אני יענה יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)