מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא מרגישה נורמאליתמעיין04/04/2007
לפעמים אני מרגישה שונה מכל שאר החברים שלי...כאילו משהו בראש שלי עובד קצת אחרת..תמיד אני חושבת על דברים שאנשים אחרים לא מגיעים אליהם. אני מאוד מאוד פסימית ויכולה למצוא סכנת חיים ממשית כמעט בכל מצב...ברגע שזה כבר נכנס אלי לראש אני מנסה בכוח להוציא את זה..וזה לא תמיד הולך. פעם הייתי בדיכאון, היום כבר למדתי לשלוט בזה ואני לא נותנת לעצמי לשקוע...אבל אני לא מרגישה כמו כולם. אני לא מרגישה נורמאלית. הראש שלי תמיד עובד בכיוונים מזעזעים....ואני לא יודעת מה לעשות עם זה. אין מצב שאני הולכת לטיפול או ייעוץ מקצועי. אני שונאת את האנשים האלו...הייתי פעם אצל פסיכולוגית והיא לא ממש ידעה מה לעשות איתי. אני בת 25...מבחוץ אני נראית כמו כולם...אבל מי שמסתכל עלי באמת רוא שיש משהו מוזר בפנים שלי...ושהמבט שלי לא בסדר. יש לי שריטה, ואני לא יודעת למה. איך יוצאים מהמעגל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה מעיין...
רונן דוד04/04/2007
אולי דבר אחד מיני רבים שאת יכולה להתנחם בו, הוא שאת לא לבד ואת מאד מיוחדת !,
העצה שלי היא לעסוק בדברים שעושים לך טוב,
אם ללכת על חוף הים עושה לך טוב או סתם הליכה מסביב לשכונה, עשי זאת,
בכלל אני חסיד של פעילות גופנית וגורס שפעילות כזו מסייעת בהתמודדות
כמעט עם כל דבר בחיים, היא משכיחה מאיתנו דברים קשים ומסייעת מאד בהתמודדות.
חוץ מפעילות גופנית, עשי דברים שאת נהנית מהם, אולי קריאה תיטיב איתך,
צפייה בטלויזיה, גלישה באינטרנט או אולי נגינה ולימוד נגינה יכול לעזור, לי בכל אופן זה מאד עוזר.
עם הזמן את תראי שפחות ופחות תהייה עסוקה במחשבות על איך את נתפשת בעיניי אחרים ובעיניי עצמך, כך גם תגשימי את עצמך ותוכלי להמשיך בחיים בצורה רגועה ונינוחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך מעיין,
הילה הראל05/04/2007כתבתי לך קודם, אבל נראה לי שהמענה לא נקלט במערכת.
אז ככה:
אני יכולה לנסות לחשוב איתך יחד מה עובר עלייך ומה אפשר לעשות, אבל תצטרכי לנסות להסביר מה את מרגישה בצורה מדוייקת יותר: מה הם "הכיוונים המזעזעים" שאת חושבת עליהם? את יכולה לתת דוגמאות, זה יעזור. אז אם את רוצה, נסי לכתוב יותר ונראה מה אפשר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)