חשיפה ראשונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשיפה ראשונה
    _*
    04/04/2007

אני שמח שמצאתי את המקום הזה, למה? כי אני סובל , סובל מאוד!!! שונא את החיים האלו אבל מצד שני מאוד אוהב אותם אחרת כבר הייתי דופק לעצמי איזה כדור בראש ונעלם מפה. אם אני כל כך שונא את החיים למה אני מפחד לאבד אותם? אני חי בחרדות מטורפות, סובל כל רגע, פדנט ושואף למקצעויות, מרגיש לא נוח בחברת אנשים ולא זוכה להרבה רגעים של שלווה. כמו שאתם שמים לב אני לא יודע מאיפה להתחיל אני מבולבל כל כך וממש רוצה עזרה. כבר הייתי בטיפול די עזר לי במצב הקיצוני אך הותיר אותו עם מטען שאני לא מצליח להסיר מעליי. נכון אני קורע את התחת בעבודה, לא ממש הולך לי כלום, אני עסוק כל העת כמה אחרים טובים ממני וכמה אני חסר מזל. אני חי את הרושם אני מודה, חשוב לי מה אחרים חושבים עליי ואני שונא את כולם בשביל זה. אני קטנוני ומרגיש רע אך כלפי חוץ אני רכרוכי שעוזר לאנשים והם בטוחים שאני איזה מלאך. איזה צביעות איזה עליבות, אמרתי לכם החיים קקה, אני ממש מקנא באלו שמודבק להם חיוך לפנים וכל מה שהם עסוקים בו זה למצוא את הנוחות שלהם. ומזוית הראייה שלי, הרוב מרגיש ככה. לא מכיר הרבה אנשים שסובלים אז או שהם מצליחים להסתיר את זה או שהם מרגישים טוב, אחד מהשניים. טוב נראה איך ההודעה הזאת רצה כי בא לרסק את המחשב על מישהו עכשיו. יש בי כל כך הרבה זעם איך אני מוציא אותו אלוהים, למה אני לא אני? איכס, כולכם מגעילים אותי, אילו רק יכולתי לברוח מכאן לאיזה מקום בודד, להרגע כל היום על איזה קוקוס טרי ולהרגיש את הרוח החמימה מלטפת אותי ולהתחבר לאלוהים. ומה אני עושה פה בנתיים ? קם לעבודה כמו מפגר כדי להצליח להראות לכולם שיש לי כסף שלא ישאלו אותי מה אני עושה ויחייכו בסיפוק שאני עדיין זוחל, לא מצליח לעשות כסף ולנוסע על אוטו חדש ולקנות דירה. כולם פה מקנאים אחד לשני ורק עומדים מהצד לתופס איזה טרף קל שיראה להם כמה הם יותר טובים. ואני, כן אני הקורבן שלהם, ואני לא מצליח להתגבר על זה, מאיפה המחלה השאת מאיפה? למה אני לא יכול להתעלם מזה?
    טוב נראה איך זה ירוץ, אם תשתפו פעולה אני אפנק אתכם בעוד חומר ארסי והרסני פרי מוחי המעוות.
    מקווה למצוא פה עוד כמה שרוטים שיבינו אותי.
    בייייייייייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך הבא...

רונן דוד
    04/04/2007

תשמע ידידי, ראשית לגביי הכינוי שבחרת בו,
    ממה שאתה כותב אתה הרבה מעל האפס.
    ונניח שברת באפס בכל זאת,

הריי שלפי סולם קלווין יש לך עוד 273 דרגות טמפרטורה על מנת להגיע לאפס המוחלט,
    וזה המון !!!, הרבה יותר דרגות טמפרטורה מאלה המפרידות בין 0 מעלות צלזיוס למאה...

אז זו כבר התחלה חיובית ואפשר לרוץ איתה הלאה...

ממליץ לך בחום לעסוק רק במה שאתה אוהב ורק במה שמסב לך הנאה,
    אני בכל אופן ממליץ בחום על פעילות גופנית כמו הליכה עם מוזיקה באזניים (נגן כזה או אחר, או סתם רדיו על גלגל"ץ) או אולי לנגן וללמוד נגינה, לי בכל אופן הפעילויות הללו מעוררות תענוג...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחחח אם החיים היו כל כך פשוטים

_*
    04/04/2007

הבעיה שלי בעצם שאני לא מאלו שיקומו יום אחד ויברחו לפינה שלהם. ולמה אני מכוון. אני עובד היום 13 שעות ביום ללא כל אפשרות אחרת, זה הכיוון שבחרתי כדי לחפות על מה שכבר הזכרתי. ייתכן שאני מתוסכל מאוד שאני לא מצליח לממש מהר את השאיפות שלי, אני חי בתחושת פספוס כבר כמה שנים, אני פועל בהסטריה ומחכה בקוצר רוח לקצור את הפירות. הלוואי היה לי את האומץ לעשות שינוי אבל איך אוכל להמשיך לחיות ללא עבודה שאני מחוייב לה כל כך. איך אני בכלל יכול להחליט שהיום אני לוקח שיעור בנגינה או עושה ספורט אם אין לי זמן לזה בכלל, ואיך אני יכול להפסיק לעבוד אם אני צריך את הכסף הזה? זה נשמע לי יותר כמו משהו שאני צריך להתמודד איתו. לא ממש יודע מה לעשות. כולם עובדים היום שעות מטורפות אבל לי זה ממש קשה, אני לא סובל את המירוץ הזה, הלוואי שהחיים שלי היו יותר קלים. אולי אני סתם מתוסכל מהכל או שאני פשוט אפס מוחלט שזאת האפשרות שהיא יותר נוחה לי כי אני תתמיד חושב שלילי. האמת אולי אני מתוסכל מזה שכבר שנים אני סובל מכאבים נוראיים שפוגעים בתפקוד המיני שלי ומלחצים בגוף שגורמים לי לכאבי ראש וחולשה. יא אלללה בסופו של דבר אני סתם בכיין...אבל באמת שלא! אני סובל מאוד בחיי, אני סובל סובל סובל, בא לי להקיא את הנשמה, כנראה שאני באמת חזק אחרי הכל, איך אני סובל את עצמי? בטח התעייפת מלקרוא את התגובה העלובה הזאת ואומר לך לעצמך למה אני צריך להתעסק בטיפשות של אנשים אחרים....למה אתה פה בכלל? אתה פסיכולוג? אתה חווית קצת רע והחלטת לעשות ספורט וזה עזר לך? אני חושב שזה קשה שיש משהו שהולך איתך כל היום כל הזמן, המוח לא ממש נותן מנוחה,אולי ריצה של שעה משחררת קצת חומרים כימיים שעושים טוב, אבל אז הכל חוזר ומה עושים? מה עושים עם שנאה עצמית כל כך גדולה? איך אני יכול לאהוב את עצמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה ......

מלנכוליה
    04/04/2007

zero כל כך מצאת את המילים הנכונות לבטא בדיוק מה שעובר עליי כרגע, בא לי למות אבל למה זה יעזור? כולם מסביב רואים את מה שהם רוצים ולא את מה שעובר עליי באמת, אף אחד גם לא שואל אבל זו בעיה שלי שאני לא מראה את הצורך בעזרה. כולם כל כך הרבה יותר מאושרים וטובים ממני, אני מרגישה שכל העולם ואישתו חושבים שאני מטומטמת בצורה קיצונית עד שאני מתחילה להגיד את זה לעצמי כל הזמן ..... וכמה שזה מרעיל אותי.. וכמה שנמאס לי מהכל, רק לברוח. לברוח מהמשפחה "התומכת", מהבעל "האוהב", מהעסק המדהים שרק הקמתי, מסמסטר אחרון בתואר בפסיכולוגיה.... רק לברוח למקום שאין שם אף אחד ולמות בשקט.... בא לך לבוא איתי zero?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחמם את הלב

_*
    04/04/2007

כן בא לי לברוח איתך
    בא לי לברוח לעולם אחר, זה אפשרי? יש מקום כזה?
    אני כל כך מקובע במקום לא לי...ואני זורם....
    לא מזמן התחתנתי ואת לא תאמיני לי אבל גם נולדה לי לא מזמן ילדה, מתוקה לגמרי
    אבל אני לא מאושר
    אני מחפש פגמים בהכל, באישה (אני שונא להגיד את זה, זה שייך להם- אישתי, בעלי- איכפ טפו מגעיל לא סובל את זה) וגם בילדה שלי הקטנה, ישר חיפשתי את השלמות, שכולם יגידו כמה היא יפה ואני שואל את אלוהים למה זה קורה לי, מה היא אשמה קיבינמאט!!!!!!!!! למה אני זורם עם זה למה זה כל כך חשוב לי? הביקורות המסריחות האלו, אני בעצמי הופך להיות אחד כזה, קיצוני אפילו יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה נכון...

מלנכוליה
    04/04/2007

מזל טוב על הילדה ועל אשתך (אם כמה שאפשר), אני עצמי התחתנתי לפני 10חודשים, וחשבתי שאם עברנו את החצי שנה הכל בסדר, אבל הדבר היחיד שעובר לי בראש זה גירושין כסוג של בריחה מהכל, אבל אני יודעת שזה לא נראה טוב מבחוץ וגם אין לזה סיבה ממשית כדי שירחמו ויצדיקו אותי, אז אני נשארת איפה שלא טוב לי ולא רע לי, בוגדת בראש עם אפשרויות החופש הקיימות.
    הקמתי עסק לפני חודשיים - המרכז ללימודי מיניות - אחלה עסק אבל מה אני עושה שם אני לא יודעת, מי אמר בכלל שאני יכולה לעשות את זה (ובמקביל אין בי שמץ של ספק), לולא שותפתי בעסק מה אני קשורה לשם? במה אני מועילה?
    אני משערת שנמשיך לגרור את עצמנו בחרא הזה לעוד שנים רבות שיבואו, ונקלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמה תאומה שלי

_*
    04/04/2007

אני אהיה פה מפעם לפעם מקווה מאוד שגם את
    את מאמינה לי שריגשת אותי, הערת בי משהו שאני לא מרגיש הרבה
    מקווה שאת אמיתית (אני גם פרנואיד)
    פעם ראשונה שלי שאני כותב והפעם אני רציני
    לא רוצה להרשים אף אחד (מה שאני עושה באופן טבעי)
    וגם אותך לא מבחינתי תלכי קיבינמאט, את וכל הגולשים באתר הזה
    כי באמת נמאס לי מהכל לא עוצר יותר ומחכה לראות את החיוכים שלכם
    אבל אל תעלבי, באמת, אני אוהב אותך כי שיתפת אותי במשהו
    שהוא כל כך משותף לנו
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשארת עם עיניים רטובות, ולא ממך

מלנכוליה
    04/04/2007

אך למען האמת אחכה גם לראותך כאן, במקום האמיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *

_*
    04/04/2007

סיפקת לי קצת כח להמשיך את היום המחורבן הזה
    כנראה שאני מפחד להפרד מהכל כל כך מהר
    בסופו של דבר אני כנראה נהנה להרגיש רע
    אני אחזור לשיגרה בנתיים עד ההתרסקות הבאה
    :| (שונא את האייקונים האלו) אבל מיילא שיהיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי בעיה עם תלותיות בחרא

מלנכוליה
    04/04/2007

אתה מוזמן ל"בדר" אותי גם מחוץ לפורום
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקרוב מייל אצלך

_*
    04/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף מישהו לנשום איתו

מלנכוליה
    04/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב, עכשיו כל הטמטום יוצא

_*
    04/04/2007

מחכה לתגובה ממך באופן כפייתי
    מזל שזה פורום לחולי נפש או שזה רק אני
    ולמרות שהוא אכן די חדש, אז לשני הגולשים
    שנמצאים כאן, אני מתנצל מראש
    וואו אני נקשרתי אלייך מהר מדי, מפחיד, מה עשית לי?
    מקסימום אני אעלם, מבטיח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מציאות יש פרשנות

מלנכוליה
    04/04/2007

אמרתי לך כבר- לא מפחדת מתלותיות, ודווקא שמחה לחלוק עם מישהו את הסבל הנורא הזה שנקרא חיים, סוף סוף מישהו אמיתי שלא אכפת לו ממני או לי ממנו אבל עדיין כאן בשביל לשמוע ולהזדהות. אז למה להפסיק עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיפך

_*
    04/04/2007

לא רוצה להפסיק בכלל, זה עושה לי טוב
    את יודעת מה, זה מה שמפחיד אותי, להיות אני
    שבית אותי באחת, ריגשת אותי, פחדתי לאבד אותך
    עכשיו אני גם מבין או חוזר להבין כי אני מכיר את הפיגור שלי
    אני כנראה רוצה לאהוב, ואני מפחד לאהוב, כי אני כפייתי? לא יודע
    אבל אולי נפגעתי, נפגעתי אני יודע רק שזה היה מזמן
    מאז אני קשוח, קר, ונהנה בעיקר מזה שאני לא יכול להיפגע
    עכשיו אני חסין, הכח אצלי, אבל זה משעמם כוס אמק זה משעמם אותי
    אין לי ריגוש אין לי כלום, הצלחתי לסגור את הלב שלי בביוב של עצמי
    ואפילו אני מפחד להביט להריח את הסירחון שיותא ממני
    כוס אמק הפיוטיות הזאת מה אני משחק אותה לכל הרוחות
    היה יותר קל לקלל ולרסק את המקלדת על הקיר
    אבל זה מצחיק, אני בעבודה עכשיו, מדי פעם מתקשר לאישה
    אומר לה שאני אוהב אותה, אני משקר את כולם אני אומן בזה
    פה חושבים שאני עובד וזה בכלל עסק שלי, אבל אני מפחד
    כי אני משמש דוגמה אישית אחרת כולם פה יתברדקו
    אבל הכח אצלי אני יודע איך להשפיע לגרום לאנשים להרגיש רע
    אבל בפנים אני שונא הכל
    טוב נשבר לי לזיין ת'שכל
    מה קורה חוץ מזה
    אז עשית חתונה עם כל הגינונים המבחילים האלו, קנית שמלה ב8000 שקל
    התלהבו ממך, קיבלת תשומת לב 4 שעות ועכשיו את תקועה עם בעל גרבצן
    רבים למי ללכת להורים שלך או לשלו, פחחחחחחחחחחחחח אנחנו מטומטמים
    אבל יש בזה כיף, אני גם נהנה מזה לפעמים, קוקי פופיק שטויות
    אני מרגיש כאילו יושב עליי בניין, אם רק הייתי יכול להתפרץ אני הופך להר געש
    של סירחון.
    דיי, מה קורה לי...
    בטח אני היחיד שכותב בפורום החדש הזה, אבל אני עושה לכם אחלה עבודה
    הגעתי אליו בטעות וניסיתי, מעניין אם יילך לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדבריך

מלנכוליה
    04/04/2007

עשית חתונה עם כל הגינונים המבחילים האלו, את השימלה השכרתי וכן התלהבו ממני, קיבלתי תשומת לב 4 שעות ולא הייתי מרוצה ועכשיו אני תקועה עם בעל אבל הוא לא גרבצן- באמת.
    אנחנו לא רבים למי ללכת כי אנחנו גרים אצל ההורים שלו ובכלל לא מזיז לשנינו גם ככה, אז אנחנו נותנים להם לריב על זה. האמת - אנחנו לא רבים בכלל, סתם כשהוא יושב לידי בא לי להרים עליו את המחשב, אין לו כוח לשמוע אותו מדבר יותר או לראות אותו בכלל.
    אני שומרת על זיק של בגידה עם האקס המיתולוגי והכי קטע זה שלבעלי לא אכפת הוא די מתעלם מזה, ככה שאני שמרתי על האדרנלין בחיי, אבל עם כל הכבוד גם המשחק הזה כבר נמאס עליי, נשבר לי מהכל......
    ואתה zero? עוד אחד משמשעמם לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, משעמם לי

_*
    04/04/2007

אפשר לקרוא לזה ככה
    ברור שאם היה לי משהו מרגש הייתי יותר שמח, לפחות ככה אני נוטה להאמין. ריגוש זה כיף. הבעיה שהריגושים שלי הם בעיקר בראש. אני לא זוכר מה גרם לי להתרגש בפעם האחרונה, אבל אני תמיד חווה אכזבה. והאמת שלא נוח לי עם התרגשות, אני די מנסה לעצור את זה.
    אז את אמיתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמיתית?

מלנכוליה
    04/04/2007

עם כמה שהעולם הזה גרוע בכל מובן שלו, יש לפעמים כמה אמיתויות פה ושם.
    וכאן, כאן אני אמיתית לחלוטין - אני במלוא אדרי ובמלוא הכאב שאני יכולה להעביר בנשימה אחת
    כאן אני נשבעת לעצמי להיות אמיתית לגמרי, אני לא מכירה אף אחד וגם רוצה להשאיר את זה ככה
    אז חוץ משם ואזור מגורים אני כולי נתונה לאמת הכואבת........ נותנת לה כאן בפעם הראשונה בחיי להתבטא בכתב אל מול זרים, מקווה שאולי אחד מהם, אולי אפילו אפס שכמוך, יוכל לתת לי את הצורך שחיפשתי בלומר הכל בלי לפחד מדעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את מרגישה היום נשמה שלי?

_*
    05/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב

מלנכוליה
    05/04/2007

אל תתחיל להתחנף אני עדיין לא עצבנית מספיק להעיף אותך לעזאזל .....
    ואיפה למען השם החוכמולוגים שמנהלים פה את הפורום שיגידו לנו ללכת לעשות כושר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כך גם אני

zero
    05/04/2007

יש לי משום הרגשת סבבה כזו היום, למרות שאני קרוע מעייפות...
    מחכה לבעיטות שלך, אחרת אני נופל בשנית.

אני מתחיל להיות מחושב שאני כותב לך וזה מפריע לי, מכניס אותי שוב לפינה הזאת שאני כל כך שונא. חבל שלא יכולנו לתקשר דרך המייל, יהיה לי יותר קל לחפור בנפשך המרתקת. רק לחשוב על להכיר אותך בלי לראות אותך מרגש אותי בטירוף. ניסיתי ליצור קשר במקומות אחרים, אבל את עשית לי משהו מיוחד, את הראשונה שלי. רוצה רק אותך עכשיו. קיבלת את ההזדמנות לבעוט בי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד.....

מלנכוליה
    05/04/2007

שלחתי לך מייל ........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמה שלי

zero
    05/04/2007

מחכה לשמוע ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבדתי אותך

מלנכוליה
    08/04/2007

אתה יודע להקשיב ויודע יותר טוב להעביר ביקורת אבל אתה לא יודע לספר על עצמך. לחשוף בך את מה שהכי כואב. אתה מנסה אותי - לראות איפה אני אשבר אבל אני לא מתרגשת ממך, אתה לא כזה מפלצת כמו שאתה מתאר.
    אהוב שלי - לא מפחדת ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות במייל

מלנכוליה
    08/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוקה, שלחתי מייל

יוני
    08/04/2007

מחכה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לzero

אביטל
    03/06/2007

תאמין לי אתה לא היחיד שסובל ויש אנשים שסובלים הרבה יותר ממך - לפי מה שנראה לי יש לך תנאים פזיים טובים ותברך על זה . מה שאתה צריך לבדוק זה מה בדיוק גורם לך לתחושת המלנכוליה והקנאה ולמקד את הבעיה .על תנסה לחבק את הצרות כי לי אתה נשמע מו טיפוס שנותן חיבוק דוב לצרות תפטר מההרגל הזה .תחפש עיסוק בו אתה נותן לאחרים כי הנתינה בעצם ממלאת את האדם בתחושת יעוד . בנוסף אני ממליצה ללכת לרופא טיבעוני גוף נפש הכל תלוי אחד בשני בסופו של דבר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אתה?

מלנכוליה
    08/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקבלת ממני מיילים?

zero
    11/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאתה כואב

מלנכוליה
    14/07/2007

אז מה? אז דחפתי והדפתי אותך דווקא כשהכי הייתי צריכה אותך, וכל הזמן אמרת לפני זה שאתה כאן ואתה מחזיק, מחזיק את הזין ביד, זה מה שאתה מחזיק. ולמה אתה כואב לי כל כך. למה אני עדיין מכורה אליך, למה אני לא מצליחה לשכוח אותך, ולמה אני חושבת שאני לא אמצא עוד אחד כמוך? מה עשית לי???
    אתה לא חייב להגיב, רק רציתי שתדע.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "zero" ומלנכוליה

הילה הראל
    05/04/2007

מה שלומכם?
    קראתי את הדיאלוג ביניכם וליבי נחמץ. אתם נשמעים אנשים צעירים, רק התחתנתם, לך נולדה תינוקת... ובכל זאת, הכל מרגיש לא בסדר. אבוד וחסר תוחלת. השמות בהם בחרתם מדברים בעד עצמם...
    את "המלנכולית" כותבת שאת נשואה. נישאת מתוך אהבה? אהבת כשנישאת? האם היה שם משהו ביניכם? מה קרה לו? לאן הוא נעלם? מדוע האקס המיתולוגי חזר להוות אטרקציה עבורך?
    ואתה, "zero", עולם מלא וגדוש סביבך, אתה כותב.אתה מספר על התינוקת שנולדה לך, על ההישגים שלך. אבל משהו מקלקל לך את הטוב. מחמיץ אותו, כמו שכמה טיפות לימון מחמיצות כוס שלמה של שמנת. אתה יודע מה זה. נכון? אפילו פנית לטיפול כדי לקבל עזרה. הצלחת להיעזר בטיפול?
    אם אתם רוצים ואם יש לכם סבלנות, אשמח לשוחח איתכם על הדברים האלה ברצינות. אם תכתבו, אשתדל לענות לכם במהלך היום .
    ובימי חול המועד האלה, זו הזדמנות להאזין לאחד מהשירים המיוחדים של אתי אנקרי "יציאת מצרים". מכירים? אני ממליצה לכם להקשיב לו בתשומת לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו