כשהחיים משתנים מסיבות שונות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כשהחיים משתנים מסיבות שונות
    שחר
    01/01/2010

כשמשתנים החיים ומתחיל להיות קשה.
    החיים רצופים שינויים חלקם מתוכננים וחלקם מאלצים לשינוי.
    ילד חולה באמצע החיים .
    כל שינוי לטוב ולרע שרדתי כאן התעייפתי ואני לא מצליחה להיות חברותית יותר איבדתי משהו יקר וחשוב עבורי בזמן שהבן שלי חלה איבדתי את החיוניות השמחה.
    התחלתי להפסיד הרבה בדרך את המשפחה החברים אני עובדת ומתפקדת בעבודה אך בחברה איבדתי עניין אני מסתגרת לא עונה לטלפונים המובילים לשיחות חולין.
    אני בגיל 43 גרושה עם בן אחד גיל 23 אחרי שרות בצהל עבר התקף פסיכוטי אושפז אובחן כסכיזופרן טופל משוקם יפה בבית שוב .
    כיום כל כולי בית עבודה !!
    אין לי זוגיות יציבה קשר שהיה לפני שבני חלה היה קשר טוב,ארוך אך גם זה נגמר.
    איך יוצאים מהאפלה שמכבידה ומכסה את האור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למצוא מחדש את החיים

רוני פרישוף
    06/01/2010

הי שחר,

אני מתנצלת שהודעתך המתינה מספר ימים, ומודה לך על אורך הרוח.

שמתי לב לעצות הטובות שנתת לאחרים בפורום. תמשיכי כך, במסגרת וירטואלית (פורומים) או אחרת. הנתינה לאחרים נותנת תוכן ומשמעות לחיים, ויכולה לחזק ולמלא גם את עצמנו.

יותר מזה, כדאי שתתני את אותן עצות טובות גם לעצמך. הקול הנבון והרגיש שלך יחזק אותך, אם תדעי להשתמש בו ולהקשיב לו.

אני מאד מבינה שמאסת בשיחות חולין. שיחות כאלו דורשות מידה רבה של העמדת פנים והתעניינות מלאכותית בנושאים ריקניים. עברת הרבה בחיים, וכנראה מפגשים חברתיים שטחיים יחסית כבר לא מעניינים אותך.

נסי לשמר קשר עם מספר מועט של אנשים (אפילו חברה אחת לצורך העניין), שאותם אפשר לשתף בנושאים הרציניים, ושיתנו לך תמיכה. תוכלי גם להעזר בקבוצת תמיכה להורים של ילדים בוגרים חולי סכיזופרניה. תמצאי שם אנשים שמתמודדים עם דברים דומים לשלך.

אני בטוחה שטיפול נפשי יכול לחזק אותך ולעזור לך למצוא כיוון בחיים מעבר לבית-עבודה. נראה לי שתוכלי לקבל טיפול בחינם במרפאה לבריאות הנפש. יתכן כי את סובלת מדכאון, שיכול לקבל הקלה ע"י טיפול תרופתי.

אל תוותרי! עבורך, ועבור בנך, חשוב שתחיי חיים מלאים, והדרך לשם היא בצעדים קטנים.

כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו