הזיות ולא יודעת מה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הזיות ולא יודעת מה!!!
    בודדת
    02/01/2010

שלום רב,
    אני לא יודעת אם הגעתי לפורם המתאים או לא, חיפשתי מידע אודות בעייתי באינטרנט ולא הצלחתי להבין ממה אני סובלת או איפה המנוחה לנפשי
    כשהייתי קטנה בגיל 6 בערך התחלתי לצייר ציורים נורא מוזרים, ציירתי רק בעפרון ועשייתי גוונים שונים, היום לא מעיזה לפתוח ציורים אלו, נורא מפחידים, שחורים ועם צורות מפחידות, לא צורות של משהו אלא סתם דברים שיכולים להתפרש בכמה דרכים, לראותם בכמה מכמה צדדים. בגיל 7 התחלתי לראות דברים, לחוש דברים, לשמוד דברים, לא יודעת אם ניתן לקרוא לזה רוח רפאים!!! אני משתדלת לא להאמין בדבר הזה, סבלתי מהתחושה הזו כמה שנים, הייתי בוכה, מתעוררת משינה, מתקשה לישון והכי מעניין במהלך היום בודדת, קורא ספרים, כן.. סיפור, מתמטיקה ועוד, מסרבת לשחק, מסרב לעשות כל מה שהילדים עושים. בגיל 13 בערך הפסקתי לראות הדברים, בגיל 14 אובחנתי כסובלת מגרינה, אם זה רילוונטי, ועדיין סובלת ממגרינה וכל יום. היום אני בת 25 לפני שלוש שניים עברו כמה חודשדים שכן בהם חזרתי פתאום לחוש כאילו מישהו רודף אחריי, כמעט נוגע בי, לוחש באוזניי, זה נורא הפחיד אותי, אבל חלף לי. חלף לא רוצה להאמין שזה קיים שזה אמת, לפני חודשים חזרתי לחוש הדברים מחדש לא ממש באותה צורה, אני בקושי רואה דברים אך חשה חשה שיש עוד, חשה פחד נוראי כל הזמן, חשה שיש רוחות סביב לי, משהו מאיים עליי, אני לא מוצאת את המילים לתאור הנכון. גם ברגע הזה אני מפחדת, ורועדת, לפעמים מפחדת לגשת לשירותים, לעצום עיניים ולישון. כל הזמן תוקפים אותי חלומות מםפחידים, אני במרדף בחלומומותיי, וכל הזמן חשה רע :( מה לעשות? חוץ מלגשת לפסיכולוג כי אין לי כסף עכשיו ולא מתאים לי יגם עכשיו!! מה עובר עליי? ממה אני סובלת?? עזרתכם בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזיות ולא יודעת מה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזיות מפחידות

רוני פרישוף
    02/01/2010

שלום בודדת,

אני שומעת שאת אשה צעירה שיש לה עולם פנימי מאד עשיר, כמוס מעיני הסביבה, ודמיון מפותח עד כדי כך שקשה לך להבחין בין מציאות להזייה.

בחירת שמך "בודדת" מעיד עד כמה את חשה לבד, רדופה עם בעייתך ובמצוקה.

חשוב מאד שתפני לפסיכיאטר/ית לצורך קבלת אבחנה של מצבך, ומקורותיו. אל תחששי מן הפנייה, פסיכיאטרים הם אנשי מקצוע שהכשרתם מתמחית בטיפול בהזיות, תחושות רדיפה ופחדים בעוצמה שאת מתארת. זיהוי וטיפול מהיר ונכון יקלו עלייך מאד מאד.

הטיפול הפסיכיאטרי הוא כמובן בחינם, דרך קופת חולים, מרפאה לבריאות הנפש או כל חדר מיון (בבית חולים כללי או פסיכיאטרי). במוסדות אלו תוכלי לקבל גם טיפול פסיכולוגי (טיפול נפשי בשיחות) מסובסד או חינם.

רצוי שתשתפי בן משפחה או אדם קרוב במצוקתך, שילווה אותך ויסייע לך לקבל טיפול.

חבל שתסבלי כל רגע נוסף, אנא הקדימי ופני להערכה עוד היום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו