קנאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה
    חסוי
    02/10/2007

שלום
    אני בת 20 ויש לי בעיה.. יש לי קרובת משפחה שמאז שאנחנו קטנות אפשר לאמר שאני די מקנאה בה..
    למה..כי היא חכמה, משכילה.. יש לה חבר כבר המון זמן.. הכל מסביבה נראה תמיד מושלם... יש לה בטחון, חברות המון... ותמיד אחרי שאני רואה אותה אני גם רוצה להיות כמוה.. לפעמים אני מנסה להתנהג כמוה באופי, במשפטים שאולי בסיטואציות מסויימות היא היתה יכולה "ליבש" או להתנהג אחרת... חשוב לציין שכאשר אני משיגה דברים שהיא השיגה אני כבר לא ממש מקנאה...היא גם "ברמה" גבוה כזאת, לפעמים היא מנקרת עיניים ולא רק אותי.. גם קצת "שחקנית"
    אני אולי כך אומרים יותר עדינה, יותר "ילדה טובה כזאת",אפשר לאמר לא שלמה עם עצמי כמוה בהמון דברים... וחשוב לי לציין שאני לא טיפוס קנאי.. אבל בה זה אחרת...
    אנחנו לא כזה בקשר, אבל מדברות כאשר נפגשות,ואולי גם לא (זה נראה כאילו אנ מחשבנת לה יותר) וזה מאד תלוי בה אם ניצור קשר... ההורים כן בקשר...

מקווה שנתתי די מספיק פרטים על עצמי.. ועליה
    ושתוכל לעזור לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי יקרה...

רונן דוד
    09/10/2007

אני קורא למה שאת מתארת - תחרותיות ולאו דווקא קינאה.
    תחרותיות יכולה להיות בונה ועוזרת לנו להתקדם בחיים, אבל היא יכולה להיות הרסנית.
    היא הרסנית ברגע שהיא הופכת לאובססיה כאשר כל ההוויה הקיומית שלנו מוקדת לחיפוש ומרוץ איך אני משיג ועושה יותר טוב ממישהו או כמה אנשים אחרים.
    בחוכמה היא להתעלות מעל זה ולהבין שיש לך את האישיות שלך ואת לא חייבת לעשות מה שאחרים עושים ולא להשיג מה שאחרים על מנת להיות שלמה עם עצמך.
    נסי להתמקד במה עושה לך טוב ולא מה עושה טוב לאחרים. אני בטוח שאם תנהגי כך, מהר מאד תהיי שלמה עם מה שהשגת בכוחות עצמך ותהיי שלמה עם עצמך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו