חרדתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדתית
    לאה
    08/01/2010

אבא שלי אלכוהוליסט ומתמכר בקלתו ויש לו הרבה בעיות אמא שלי חטפה כמה פעמים התקפי חרדה רציניים כמובן שמבחינת זוגיות זה היה זוועה פשוט וזו הדוגמא שקיבלתי. רוב חיי הייתי בן אדם חזק אך לקראת סוף התיכון הכל התפוצץ וחטפתי גם כן התקף חרדה עד עכשיו כארבע שנים זה לא עוזב אותי ניסיתי תרופות אבל זה לא ממש עוזר אז נסיתי כל מיני טיפולים אלטרנטיביים אך זה מאוד יקר והתוצאות לא מחזיקות להרבה זמן. אני נשואה וזה בהחלט דופק לנו את חיי הנישואין. אני די אבודה ומיואשת אני באמת לא יודעת מה לעשות האם יש פתרון? האם להשאר נשואה? האם יש פתרון כלשהו לבעיה הכלכלית ? האם אי פעם אני אוכל לחיות נורמלי? כי כל מה שאני משתדלת לעשות בתחום הזה פשוט נדפק ולא הולך טוב כלומר חיי הזוגיות שלנו לא טובים אנחנו לא רבים או משהו אבל אני לא מרגישה שיש לנו קשר חזק שבעלי מספיק מחמיא ליושטוב לו איתי והוא מרגיש איתי בנוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

יפעת קלוש יגל
    09/01/2010

שלום לאה
    עברת חיים לא קלים בלשון המעטה, ואת מנסה בכל כוחך, לשנות את גורלך להטיב את חיך ולחיות חיים נורמלים. נשמע שיש לך כוחות ומוטיבציה, רק אולי לא הפנת אותם לאפיקים הנכונים.
    כדאי לך לפנות לאחת ממערכות הסיוע הציבוריות באיזור מגורייך. הכוונה למרפאות לבריאות הנפש בקהילה, שם ניתנים טיפולים פסיכולוגים בחינם, וישולבו בטיפול תרופתי קרוב לודאי. אם אין מרפאה כזו באזרך, את יכולה לקבל שרות במרפאות החוץ של בתי החולים הפסיכיאטרים. אני די משוכנעת שטיפול משולב של שיחות ותרופות יכול לעזור לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לאה
    10/01/2010

אם זה רופא מהקופת חולים - פסיכיאטר זה גם טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר

יפעת קלוש יגל
    11/01/2010

שלום
    פסיכיאטר זה מצויין, אבל כדאי מאוד לשלב טיפול תרופתי עם שיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו