הרס עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרס עצמי
    לולה
    13/01/2010

שלום
    אני בת 38 נשואה ויש ילדים,לפני הנישואין התאהבתי בגבר נשוי,שיכול להיות אבא שלי בגיל,,אני בטיפול פסיכולוגי,,שנים,,כילדה עברתי גהינום בבית בכל מה שיש,נפשית פיזית מינית,,
    אני בטיפול תרופתי גם,,,
    ומאותו גבר נשוי אני לא מצליחה להשתחרר,אני לא מפסיקה לחשוב עליו ,לרצות אותו,ממש כמו התמכרות,,כיום אין ביננו שום קשר ,,אבל מדיכאון אצלי מתעצם,ןאני בטוחה שמבחינתו אני לא קיימת,,,
    הפסיכולוגית אומרת שאני לא נותת דוגמא טובה,לילדים שלי, ושאני לא מספיק מאוזנת להחליט אם לעזוב את הבית,,אני מעדיפה למות ,כי מצד אחד יש את הילדים היקרים שלי,,ומצד השני יש את אותו גבר שאני לא יכולה להיות איתו
    אני מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרס עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה או פנטזיה

רוני פרישוף
    18/01/2010

הי לולה,

אני שומעת את מצוקתך, ומבינה כי עברת את שבעת מדורי הגהינום בימי חייך.

את לא מאוהבת באותו גבר נשוי, אלא את מאוהבת במה שהוא מייצג עבורך, בפנטזיה שלך: קבלה ללא תנאי, בטחון, אהבת אב..

אני מקווה שאת מודעת לפער שיש בין פנטזיה למציאות, כלומר, שגם אילו היית מצליחה "להשיג" אותו, לא היית משיגה את חוויית גן העדן שאת כמהה אליה.

הנפש שלך פצועה, אך מרגע שבחרת להביא ילדים לעולם, את נושאת באחריות כלפיהם, כדי שנפשם שלהם תהיה שלמה, והם לא ישאו על עצמם את צלקות הפצעים שלך.

אחריות זו מחייבת אותך לשמור על הורות שלמה ובוגרת, ועל בית יציב אשר נשען על יסודות מציאותיים מוצקים.

אני מקווה שחוויית האחריות לילדים, לצד ההבנה שאהבתך לגבר הנשוי מוזנת מפנטזיות לא מציאותיות, יעזרו לך למצוא עוגן פנימי כדי לשמר את הקיים ולא לסכן אותו.

תהיי חזקה, ותמשיכי בעבודה הטיפולית החשובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו