זיהוי הפרעה נרקסיסטתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זיהוי הפרעה נרקסיסטתי
    רחלה
    16/01/2010

שלום רב,
    לאחר שנים של אי וודאות ותהיות התגלה אצל בן משפחה שלי הפרעת אישיות נרקססטית, זה מישהו קרוב אלי מאד. במהלך הלימודים שלי למדתי על הפרעת אישיות זו והיה לי חשד. ולאחר שהקרוב שלי הלך לפסיכיאטר מוביל מאד בתחום ולאחר מספר פגישות נתן לו כדורים: רספרידל, רמרון ונאמר שזה דיכאון והפרעת אישות נרקיסיסטית. החשדות שלי נהפכו למציאות כואבת אבל גם הקלה שיש שם לדבר. השאלה אם אפשר להתרפות מזה?האים פגישות עם פסיכולוג במקביל יעזרו? יש לו מחשבות אובדניות ויש לציין שהוא הלך לטיפול ולפעמים הוא משקר או מסלף את האמת. הוא לוקח כדורים עכשיו בצורה סדירה כי היה לו מאד קשה לקחת אותם לאחר שהפסיכיאטר ממש צעק עליו. זה משפיע מאד על המשפחה, הקרובה. אשמח לקבל חוות דעת.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהוי הפרעה נרקסיסטתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אישיות

יפעת קלוש יגל
    17/01/2010

שלום רחלה

טיפול פסיכולגי במקביל לטיפול תרופתי מאוד יעיל לשיפור במצבו של המכר. לאורך זמן תוך התמדה בטיפולים יכול להיות שיפור משמעותי. פרוגנוזה יותר מדוייקת יכולים לתת המטפלים שמכירים אותו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו