מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיהוי הפרעה נרקסיסטתירחלה16/01/2010
שלום רב,
לאחר שנים של אי וודאות ותהיות התגלה אצל בן משפחה שלי הפרעת אישיות נרקססטית, זה מישהו קרוב אלי מאד. במהלך הלימודים שלי למדתי על הפרעת אישיות זו והיה לי חשד. ולאחר שהקרוב שלי הלך לפסיכיאטר מוביל מאד בתחום ולאחר מספר פגישות נתן לו כדורים: רספרידל, רמרון ונאמר שזה דיכאון והפרעת אישות נרקיסיסטית. החשדות שלי נהפכו למציאות כואבת אבל גם הקלה שיש שם לדבר. השאלה אם אפשר להתרפות מזה?האים פגישות עם פסיכולוג במקביל יעזרו? יש לו מחשבות אובדניות ויש לציין שהוא הלך לטיפול ולפעמים הוא משקר או מסלף את האמת. הוא לוקח כדורים עכשיו בצורה סדירה כי היה לו מאד קשה לקחת אותם לאחר שהפסיכיאטר ממש צעק עליו. זה משפיע מאד על המשפחה, הקרובה. אשמח לקבל חוות דעת.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אישיות
יפעת קלוש יגל17/01/2010שלום רחלה
טיפול פסיכולגי במקביל לטיפול תרופתי מאוד יעיל לשיפור במצבו של המכר. לאורך זמן תוך התמדה בטיפולים יכול להיות שיפור משמעותי. פרוגנוזה יותר מדוייקת יכולים לתת המטפלים שמכירים אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)