מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להתגבר על פרידה קשהflower120917/01/2010
שלום,
נפרדתי מבן זוגי שהיינו יחד כ-7 חודשים והפרידה קשה לי מנשוא.
אני מרגישה עצמי כבויה, ריקה, חלולה.. כאילו "נזלו" ממני כל האנרגיות.. המחשבות עליו לא מרפות והגעגועים קשים. אני מרגישה כאילו הוא מת לי..אני יודעת שזה אולי מוגזם להרגיש כך, אבל זו באמת התחושה הפנימית שלי.
מה גם שהוא נכנס לי לחיים בתקופה מאד קשה שהייתה לי, ואיתו די "נרפאתי". אך איתו גם סבלתי והרגשתי המון חוסר ביטחון. הוא פגע בי המון בסופו של דבר ואני יודעת שזה לא נועד להיות. אומרים לי שהזמן מרפא הכל, אך אני מרגישה שזה להיפך. כל יום שעובר הכאב רק מתעצם ומתחדד ותחושת האובדן מתחזקת וכאילו מאיימת "לבלוע" אותי..
אני מנסה להעסיק את עצמי בלימודים, בעבודה, אבל לא תמיד מצליחה. אני רוויה בזה כ"כ. אני מרגישה באובדן.
איך מתגברים? איך קמים מכאן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה וחרדת מוות
יפעת קלוש יגל18/01/2010שלום לך
בכל פרידה יש משהו מהמוות, והסופיות, מה שמעורר אצלנו חרדות קדומות ונספות של נטישה דחייה בדידות וכו'. את עוברת תקופה קשה ללא ספק, נשמע שהקשר החייה אותך ובלעדיו את חשה מתה.
לעיתים עוצמות אלו כל כך קשות ואפשר להיכנס לדיכאון ומזה כרגע את צריכה להזהר.
יכוללהיות שכדאילך פנות לעזרה כדי להבין מה החלקים המתים אצלך שזקוקים להחייאה מבחוץ, כך שתוכלי להחיות את עצמך ולהתמודד עם קשרים ופרידות בצורה טובה יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם תחושותייך
מירית20/01/2010לא ציינת את גילך, אני בת 32 ועברתי פרידה קשה לפני מספר חודשים מגבר שהתנהג ועדיין מאד מגעיל אליי. הוא יודע לדבר יפה ולמכור לי שטויות ושקרים וחודשים אכלתי את הזבל שלו. אחרי שנפרדנו הוא עוד המשיך והמשיך לסחוט ממני את המיץ וכל פעם אחרי שהתנתקנו הרגשתי שהריחוק גורם לו להיראות באור מקסים והייתי חוזרת לזרועותיו והוא שוב היה פוגע ומזלזל. היום מספר חודשים אחרי אני כבר מרגישה שזה נשחק ואני פחות ופחות אוהבת ופחות מאמינה לשקרים שלו וזה נראה לי פתטי שהוא משקר בשביל לקבל ממני תשומת לב וסקס. בעבר אחרי כל מפגש כסה הייתי בדכאון קשה שבועיים שלושה וכל פעם זה פחת ופחת.
אני רוצה להגיד לך שיש כמה דברים שלא ויתרתי עליהם בשום אופן - למרות הדיכאון הנורא והרצון למות והעיניים הנפוחות מבכי (קצת מייק אפ ואייליינר וזה פחות בולט) - המשכתי ללמוד ולהפגש עם חברות ובעיקר להתבכיין לחברות עד שהן גם כן התעצבנו עליי ועזרו לי להתעשת וצעקו עליי שאני מבזה את עצמי וזה עוזר שחברה טובה שמכירה אותך מעמידה אותך במקום.
אז אני יוצאת בלי חשק ללימודים ולמפגשים חברתיים (אני מובטלת שזה מחריף את המצב) ובוכה כל היום בלי סוף, אני לא מאמינה כמה אפשר לבכות אבל אין ברירה.
וכן, הזמן עוזר לדברים לעבור ואת צריכה לזהות מה הסיבה שאת סובלת כי אני גיליתי שזה לא בגללו אלא בגלל הבדידות והחלטתי לנקוט הצעדים למציאת בן זוג ועוד חברות.
כמעט כל מי שאני מכירה התחתן מדייטים, למרות שאצלי זה לא עובד כל החברות שלי ובנות דודות ומכרות אומרות לי לצאת לדייטים בלי הפסקה ובסוף מגיע אחד שונה ומיוחד. אז החלטתי לתת לזה צ'אנס.
מחר אני גם מתחילה טיפול פסיכולוגי וחשבתי גם לבקש תרופות נגד דיכאון כדי לעזור לי להתרומם.
תיכנסי לפורום פרידות גירושין ובגידות באתר הזה ותגלי עוד רבים שנמצאים במצבים הרבה יותר קשים משלך הרבה הרבה יותר קשים וזה יעזור לך, לי זה עזר מאד, לשתף ולהשתתף בפורומים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)