מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היכרות עם נשים..נתי17/01/2010
שלום,
אני בן 30 רווק. אני מעוניין לשמוע על דרכים להכיר נשים פרט לאתרי היכרויות וחברים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרים
יפעת קלוש יגל18/01/2010שלום נתי
אני חושבת שקצת התבלבלת בפורום... ואולי לא...
אולי לא מקרי שאינך מוצא בת זוג, אולי זה מזהו שקשור גם בך ולא רק במקריות?
אם זה כך אז שאלות בנושא אפשר להפנות לכאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כמה דרכים
מירית20/01/2010לגברים הרבה יותר קל למצוא מקומות בהן יש ריכוז של נשים פשוט מהעובדה שנשים מאד עסוקות בהרבה דברים. דוגמא מכון כושר, יש לי מכר שהכיר בשיעור פילאטיס, הוא היה הגבר היחיד שם במשך מספר חודשים עד שהכיר מישהי והם התחתנו לאחר שנה.
עוד אחד שהכיר מישהי בקורס ציור שמן. גם שם הוא היה הגבר היחיד בקבוצה נשית.
אני תמיד הכרתי את בני זוגי בלימודים או בעבודה.
אז לימודי תואר שני גם הם אופציה כי יש שם אנשים בגילך.
חפש עיסוקים קבוצתיים נשיים, ובלי להתבייש כנס אליהם.
אני משתתפת בקבוצת לימוד של בנות וגם לשם מגיע גבר אחד באופן קבוע וכעשרים בנות כאשר חלקן מתחלפות לפעמים או מביאות חברות חדשות ויש מבחר להכיר.
לנו הבנות יותר קשה למצוא מסגרות חברתיות גבריות כדי להכיר , פעם חשבתי ללכת לקורס גלישת גלים כי יש שם גברים אבל זה די פתטי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)