מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיום טיפולנגה18/01/2010
המטפלת שלי הציעה לסיים את הטיפול. לא החליטה. לא היתה בטוחה בעצמה. רק הציעה לחשוב על זה. לא לסיים אותו כי היה טוב ונגמר, אלא להפסיק אותו כי היא לא חושבת שהיא עוזרת לי. שלא יוצא ממנו הרבה.
איך אני מתמודדת עם זה? היא ויתרה, וכל כך בקלות, אני יודעת שהפתרון הוא 'לחזור ולהתעקש', אבל אני לא רוצה. אני מרגישה שהיא ויתרה וזהו.
הביאה את זה משום מקום בחוסר רגישות ורק אמרה שהיא חושבת שאין לי מוטיווציה.
מעליב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וזה כל כך כואב...
נגה18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זו הכוונה
מירית19/01/2010אולי התחושה שהיא ויתרה תוליד מתוכך מוטיבציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
נגה27/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיום טיפול
יפעת קלוש יגל27/01/2010שלום טלי
ראשית צר לי שלא ענינו לך עד כה והודעתך חמקה.
לא ברור לי מדוע המטםלת חשה כך, האם הסבירה לך את תחושותיה. לדעתי הכי טוב ומועיל שתפתחי מולה את תחושותיך ובקשי ממנה לשתף אותך בתחושותיה ומחשבותיה לגבי נושא זה.
אני בחלט יכולה להבין את עלבונך, שאת לא מספיק חשובה לה, שהיא לא נלחמת עלייך,אבל אולי היא חשה חוסר שביעות רצון מצידך, אולי לא נעים לה לבזבז את זמנך וכספך אם היא לא יעילה.
מעניין אם תחושה זו שמוותרים עלייך בקלות מוכרת לך, גם אם לא דברי, ותתעקשי על כך שאת רוצה שלא יוותרו עלייך בקלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)