דיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    בתיה
    19/01/2010

שלום

אני לא יודעת במה להתחיל אבי עבר תאונה קשה ב -10.5.09 תאונה קשה ביותר כלל מערכתית כולל פגיעת ראש קשה מאוד כרגע אבי נמצא בשיקום ראש בתל השומר קשה לי עם המצב הזה אני נשואה באושר יש לי 3 בנות אך אני לא מקבלת את המצב אני ישנה מאוחר חצי לילה אני בוכה שהמשפחה שלי הגיעה למצב כזה .חצי שנה אחרי התאונה שלו הודיעו לנו שהבת של אחותי בת 7 חודשים תהיה מפגרת 100% יש לה תסמונת המוח החלק שזהו תסמונת נדירה ביותר.
    קשה לי לקבל את כל הטראומות האלה ביחד אני בוכה בלילות לא מתפקדת בעבודה, הלך לי הזיכרון, יש לי בעיות עם האמונה שלי. האם אני צריכה לדבר עם משהו?

אודה לכם עם תענו לי בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתי הלא מקצועית

מירית
    19/01/2010

קריאה וכתיבה בפורומים כמו אלה אכן יכולה לעזור , אבל, נראה שהמצב לא פשוט ואין לך כל כך מה לעשות כדי לשנותו, המצב נתון כעובדה ואולי כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע שיוכל לכוון אותך. את מתארת מציאות מאד קשה שיכולה לגרום לחרדות קשות הן בהווה והן בעתיד. לגרום לחוסר תפקוד וייאוש.
    וזה בולט מכמה שורות קצרות שבהן תיארת את מה שעובר עליך.
    הייתי ממליצה לך לגשת לאיש מקצוע, פסיכולוג, פסיכותרפיסט או יועץ כלשהו.
    תקראי קצת בפורום ותנסי לפי העצות של אנשי המקצוע כאן להבין איזה סוג מטפל יכול לעזור לך.
    נראה לי שלבד יהיה לך מאד קשה להתמודד עם מצב כזה. אלא אם את חווה אותו קרוב מאד עם בן זוג או אחותך ואז אתן יכולות לבכות יחד ולתמוך אחת בשניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר

רוני פרישוף
    25/01/2010

שלום בתי,

אני משתתפת בצערך על סדרת האסונות שקרו לך, ומאחלת החלמה מהירה ושלמה לאביך.

ממה שאת מתארת ניתן לזהות תגובה פוסט טראמטית. עברת זעזוע נפשי, כאילו שאת עצמך חווית את האסונות על בשרך.

זוהי כמובן תגובה נפשית טבעית למצב לא טבעי. היא אופיינית במיוחד לאנשים רגישים, שמזדהים בקלות עם הסבל של האחר.

אני מאד ממליצה לך לשוחח עם איש מקצוע על הבעייה. יתכן שמספר שיחות יחזקו ויחזירו אותך לתפקוד. יתכן כי תרופת הרגעה, או תרופה אנטי דכאונית תסייע לך לעבור את התקופה הקשה. לשם כך יש להיוועץ בפסיכיאטר.

חשוב שתקבלי מקסימום של תמיכה משפחתית וחברתית. רוב האנשים מוצאים שמשבר עוזר להם לחזק את האמונה ואת תחושת המשמעות בחיים. אני מקווה שגם את תמצאי את הכוחות לכך.

כל טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו