מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טובקספר20/01/2010
אשמח לעזרתכם .
אני ממש במצוקה
אני לא יודעת איך לעזור לעצמי , אני ממש בדיכאון , למרות שאני לוקחת כדורים אנטי דיכאון ,
כאשר אני חוצה את הכביש, אני בכוונה חוצה ליפני מכונית דוהרת , כול פעם כמעט אני נדרסת .
או כאשר אני בתקופות קשות , אני תמיד סוגרת את הכפתור ששומר על הפתיחה של הדלת, כי אני מפחדת שארצה לקפוץ החוצה .
בחודש האחרון, היתה תקופה , שבה אחרי העבודה , שבקושי תיפקדתי בעבודה , הייתי חוזרת למיטה לישון . לא עד הלילה .
בכלל אני לומדת באוניברסיטה, ומה שאני עושה בתכלס כול היום הוא, לשבת מול המחשב , לוא לצאת מהבית.
לא לומדת, לא מבלה , כלום .
אני נמצאת בטיפול אבל.......
לא עוזר לי
המשך בוא .....
אם אצליח לחצות את הכביש לסופר בשלום חחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון
רוני פרישוף22/01/2010שלום יעל,
אני מצטערת על העיכוב.
החיים קשים, ועוד יותר קשים לבעלי נשמה רגישה ופגיעה. כרגע הכל נראה לך שחור וחסר משמעות. תפיסה זו נגרמת בגלל המצב הדכאוני הקשה. זהו מצב שאפשר לפתור אותו באמצעות טיפול, ואני בטוחה שגם אצלך יחול שיפור בקרוב. אני מבינה שאת בחורה צעירה, ובעלת כישורים. אני בטוחה שכאשר תרגישי הקלה בדכאון, התקווה והמוטיבציה יחזרו אלייך.
מצויין שאת נמצאת בטיפול. המשיכי להעזר גם בשיחות וגם בכדורים כדי לחזק ולאזן את מצבך הנפשי. חשוב שהמטפלים שלך יהיו מעורבים בכל מה שאת חושבת ומרגישה, ובטח במחשבות האובדניות. אולי שינוי בכדורים או במינון יקל עלייך, תתיעצי עם הרופא המטפל.
כשאת מרגישה לבד, עם דחפים אובדניים, את יכולה להעזר בער"ן, בכונן פסיכיאטרי בכל חדר מיון, להיתמך בפורומים של תמיכה ברשת, ואני מקווה שיש כמה אנשים בסביבתך הקרובה שיהיו שם בשבילך.
נסי לעבור כל יום בפני עצמו. כרגע המשימה שלך היא להתחזק ולהתאושש. לא נורא אם משימות של לימודים או עבודה לא הושלמו. החיים ארוכים ותספיקי להשלים הכל.
תהייה חזקה, ושמרי על התקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו תודה רוני
קספר23/01/2010מאוד מאוד עודדת אותי במה שכתבת .
ורק אני רוצה להסביר את עצמי ,
התכוונתי עם הכפתר , ל מצב שבו אני נוסעת במכונית, והדבר הראשון שאני עושה זה, לסגור את הכפתור כדי ש/לא אחליט על קפיצה נמהאוטו, בו ברגע .
אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת.
כך גם חשבתי פעם לקפוץ מאוטובוס נוסע , כש הנהג, שכח לסגור את הדלת , הרגשתי שאין לי מה להפסיד.
ובכלל אני מרגישה לעיתים, שזה לא נורא אם לא איהיחה בעולם הזה , לא נורא פחות אחד .
אני לארואה את עמצי ממישיכה את החייםהאלו , לדברים ה" נורמלים " של משפחה עבודה , שיגרה שכזאת.
למה החיים מוכתבים מראש ?.\
לימודים , תיכון ,צבא, נסיעה לחול , לימודים אקדמיים, חתונה , ילדים פנסיה , בית אבות .
מי אמר שזה מה שהכון בחיים האלו?
אוקיי , אחרי שהתלוננתי רבות יש לי שאלה .
רוציםלעשות לי איביחון לא יודעת איך קרואים לו , אבל יצא לי ללמוד קצת על מבחינם פסיכולוגים..
אז אני יודעת מה מצפים ממני , בכול מיני דברים , ואניראה לי שזה יכול ל]פגוע באמינות .
כבר אמרתי להם , ואמרו לי שיודיעו לי .
אבל אז לא אוכל לעשות את זה, ועד כמה זה באמת יכול לפגוע באמינות?
אני זוכרת על מבחן רושך כיתמי הדיו , וכו אבל לא זוכרת מה אומר הציורים של ילד ילדה בית .
ועוד .... מה זה אומר?
תודה תושדה תודה על המילים החמות והמעודדות ! הצלחת לעלות חיוךעל שפתיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה
אלמוני24/01/2010יש לי את אותם הסימפטומים שתיארת....בעיקר בקשר לשינה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)