שאלה לרוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לרוני
    גל
    26/01/2010

רוני שלום,

אני כתבתי לך בעבר בפורום הנ"ל ואני פונה אליך שוב כי בעבר קבלתי תשובה שבאמת הרגשתי שהזדהית איתי והבנת אותי. אני כרגע סטודנט במהלך טיפול נפשי כמה חודשים, אני עדיין לא מרגיש כימיה טובה עם המטפלת שלי ולא מרגיש עדיין חופשיות ופתיחות מלאה לשוחח איתה. האם רצוי לעלות את הדברים שאני חש כלפיה גם ? מה שאני חושב עליה ומרגיש??אני פשוט בהתלבטות

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לשתף את המטפלת בחוסר כימיה

רוני פרישוף
    27/01/2010

שלום יואב,

אני שמחה לשמוע שעזרתי לך בעבר. תודה!

לגבי שאלתך הנוכחית יש לי תושבה חד משמעית: כן!

טיפול פסיכולוגי הוא המקום בהא' הידיעה שבו אפשר לשוחח בפתיחות ובגילוי לב על כל מה שאנחנו מרגישים, כולל מה שחסר, מה שמפריע, מה שמטריד, וכולל מה שלא נוח בקשר הטיפולי עצמו.

הזכות לדבר בפתיחות וללא חשש, ולקבל תגובה מכילה ומבינה, היא אחד הגורמים החשובים ביותר של העזרה הטיפולית ושל השינוי הטיפולי.

סביר להניח שעצם השיחה תפתח תוכן משמעותי לגבי הצרכים הנפשיים שלך, ועל האופן שבו אתה מתמודד ומגיב במקומות קשים.

אם חלילה המטפלת לא תגיב טוב לפתיחת הנושא, זה לא אומר שלא היית צריך לדבר, אלא שאולי באמת יש פה משהו לא מתאים עבורך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו