מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה זה קורה לי?מיכאל31/01/2010
שלום רב לצוות הפסיכולוגים.
אני בת 45 גרושה + 2. כל חיי חיפשתי דמות של אמא מאנשים סמכותיים, כגון, מורות, מפקדת, בוסית, ותמיד היתה לי דמות תורנית שראיתי בה כאחות בוגרת. (אין לי אחות ולא אמא)
בעקבות הגירושים התחלתי טיפול אצל עו"ס במסגרת ציבורית, אני כבר שנתיים אצלה, ומאוד ניקשרתי אלייה. אהבה שיש לי אלייה זה ברמות מטורפות.אני רואה בה אמא. חשוב לציין שגם היא מאוד אוהבת אותי, היא מכריזה זאת כמעט בכל פגישה, היא נותנת לי מעבר לזמן, שעה במקום 50 דק', היא בקשר טלפוני מחוץ לפגישות במצבים קשים במיוחד. היא שם בשבילי. היא מחבקת די הרבה ואומרת שהיא חושבת לא מעט עליי, והיא מאוד דואגת. אני לא מפסיקה לחיות אותה.והיא יודעת שאני רוצה להיות הילדה שלה.
למה כל חיי דמויות של נשים ריגשו אותי במובן הריגשי ? במקביל חשוב לציין שאני נמשכת לסקס עם גברים. מעולם לא נמשכצי מינית לאישה רק לגבר, אבל ריגשית נשים עשו לי את זה ולא גברים.
מי אני ? למה זה קורה לי ? אני מתביישת לדבר על זה עם המטפלת שלי, מפחדת להבהיל אותה.
בבקשה תגידו לי מהו הזהות המינית שלי? החיבוק הנשי ממיס אותי ריגשית, החיבוק הגברי גורם לי לרצות סקס. לא חובקתי ע"י הוריי כלל וכלל. וזה חסר לי.
אודה לכם על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול
יפעת קלוש יגל31/01/2010שלום מיכאל
קשה לי לאמר הרבה למרות שהתאור מאוד מפורט. את מספרת על תחושת פיצול בין סקס לצרכים רגשיים. כאילו אין אפשרות לקבל את שני הדברים יחד מאותו אדם, ולא חשוב כרגע אם זה גבר או אישה. אינני רוצה להתייחס לטיפול שלך, ולמה שאת מקבלת בו, אך יש לי הרגשה שהקרבה והאהבה שאת מקבלת גם ממלכדות אותך ולא מאפשרות לך לפתוח בכנות את רגשותייך כלפי המטפלת והבלבול שאת חשה לגבי הזהות המינית. האדם שמכיר אותך הכי טוב כרגע זו המטפלת שלך והיא זו שיכולה ואמורה לעזור לך בתחום. אין לך ברירה אלא לאזור אומץ ולספר לה על תחושותייך כלפיה ובכלל.
דרך אגב אינני יכולה להתעלם השם שבחרת, שם גברי, מיכאל, אז התחילי לעבוד גם על החלק הזה, ובאוירת השיר "מיכאל", בלי לקצר את הסופים...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)