מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בשפת הגוףלסמדר09/10/2007
עמדתי לצד בעלי. לפתע גבר (ידידו של בעלי) המכיר אותנו מקרוב (אנו בסביבות גיל ה-40), ניגש אלינו, עומד מולי במרחק של כ-2- ס"מ, עומד ומביט לעיני במבט של כאילו מביטים באיזה תמונה יפה על הקיר, ואני מביטה בו במבט של פני פוקר (כאילו מה רצית?) וזה לקח כ-2 דקות ואז הוא שבר את רצינותי וגרם לי לחייך (מבלי לחשוף שיניי), וזה הכל ליד בעלי. זה היה באולם אירועים שהוזמנו. וברגע שחייכתי הגבר הירפה והלך לדרכו לאשתו. אני לא אמרתי מילה, רק הייתי קצת המומה. מה לדעתך התנהגותו של הגבר אומרת לך, ומרוב שהייתי בשוק לא שאלתי אותו : "כן, מה רצית"? רק שתקתי. בעלי באותו רגע עמד לצידי אך להביט לאנשים האחרים. מה יש לך לומר על כל זה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין...
רונן דוד09/10/2007
אני טוען שבתקשורת בין אנשים, שפת הגוף מהווה 90% מהתקשורת.
אפשר לנהל שיחה שלמה בלי להוציא הברה אחת מהפה.
תרגישי טוב עם עצמך שמביטים בך בצורה כזו,
ולא תמיד צריך לייחס לכל מבט חשיבות אמיתית.
אם זה מטריד אותך בכל זאת, אולי יש כאן בעיה שצריך ללבן אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כתגובה
לסמדר10/10/2007שלום רב רונן. תחילה, תודה על התייחסותך לפנייתי. חידשת לי במה שענית לי. הרגשתי כמו אינפנטילית שלא שאלתי אותו מדוע אתה מביט, וכשאדם מתעניין במישהי או מישהו לדעתי אמור לפתח שיחה, או לדבר קצת עם האדם מולו. סליחה על שאלתי התמימה, אך אני מאד סקרנית לדעת מההיבט הגבר מאחר ולא נתקלתי עד בהתנהגות כזאת. אם גבר מביט כך באישה ועוד בנוכחות הבעל, הוא הביט בי במבט כזה כאילו מביטים באיזה נוף יפה מלווה עם חיוך קל על פניו, ואותי כאילו מיגנט ואני הבטתי בעיניו חזרה מהשתאות ולאחר כאילו נישברתי וחייכתי אליו ואז פנה לדרכו לחפש את אשתו באולם האירועים וכל זה ארך כדקה ואולי טיפה יותר וההתעלם מבעלי. בכל זאת אודה לך אם תכתוב לי באופן כללי מה זה נראה בעיניך?!. רב תודות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר יקרה...
רונן דוד15/10/2007
למה את מייחסת לכך כל כך הרבה חשיבות ?!,
אם כך, כנראה שיש לך נקיפות מצפון.
אני אומר שבגידה יכולה להיות גם אם רק חושבים על דברים אסורים ואם יש לנו נקיפות מצפון,
אחרת מותר לפנטז כמה שרוצים. אם המבטים כל כך מפריעים לך, יש למקום לבדוק למה ולא עם אותו בחור, אלא עם בעלך, אולי יש איזשהו קרע קטן ביניכם ?!
על זוגיות צריך לעבוד כל החיים ולא לקבל אותה כמובן מאליו.
ולתפישתי, אין שום נורא במבטים מחייכים,
הלוואי וכולם היו מחייכים לכולם כל הזמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)