מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה.......01/02/2010
אני צריך עזרה אין לי בטחון אני בן 17 והפסקתי ללמוד ופוחד להתחיל ולחפש עבודה אני לא יודע לבטא את עצמי אני לא עצמאי אני כל הזמן צריך את ההורים שלי שיעשו בשבילי דברים שאני ליד הרבה אנשים אני בקושי מוציא מילה אני ביישן בלי בטחון וגם יש לי בעיות קשב וריכוז עם הפראקטיביות אני לא יודע מה לעשות בקושי להזמין פיצה אני יכול אני מתבייש כל הזמן ופוחד מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
דניאלה הרץ03/02/2010אני שמחה שמצאת את הדרך לבטא את עצמך, לפחות כאן במכתב לאתר.
ממכתבך אני שומעת שהוריך הם כן כתובת לעזרה עבורך. מאד חשוב בעיני שתפנה אליהם ותספר להם על הקשיים שלך. אין טעם במצבך לתת לך עצה כזו או אחרת באתר ,בגלל שכדאי שתפנה לטיפול ושם תוכל לשקם את הביטחון שלך ואז הביישנות שלך תעבור.
מניסיוני עם ילדים ובני נוער ליקויי למידה (הפרעות קשב וריכוז) עלולות לגרום לחוסר ביטחון. בכך כדאי לתת לך עזרה מעשית. אבחון נכון ועזרה לפי האבחון. זה אפשרי גם דרך בית הספר.
אל תהסס. עבדתי הרבה עם בני נוער וראיתי שלעיתים אחרי טיפול טוב ולא ארוך המצב יכול כל כך להשתפר והחיים הופכים להרבה יותר טבים וקלים. בתוך הטיפול גם תמצא מקום טוב להתבטא ולהתחזק.
בהצלחה רבה ואל תפסיק מה שהתחלת במכתב לכאן: לדבר, להתבטא ולחפש פיתרון. משום שזה מאד אפשרי.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
.......04/02/2010מה אני יגיד להורים הם בטח לא ידעו מה לעשות ולאן לפנות איפה אפשר לקבל טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה להגיד להורים?
הדס04/02/2010שלום.
אני לא פסיכולוגית, אבל אנסה לענות בכל זאת, מתוך הידע שלי והניסיון האישי.
הקושי שלך לדבר עם ההורים הוא ברור, אבל שווה לך לנסות. ההורים שלך אנשים מבוגרים, בוגרים, בעלי ניסיון חיים, והם ודאי יידעו למי לפנות. טיפול פסיכולוגי אפשר לעשות דרך קופ"ח (במחיר מוזל יחסית), או בשוק הפרטי. ניתן גם לפנות ליועצת ולפסיכולוג ביה"ס.
אני מסכימה עם הפסיכולוגית שאתה צריך להמשיך את הקו שהתחלת בהודעה שלך כאן באתר, ולהמשיך לשתף ולפרוק. אני מזמינה אותך לפנות לפורום שעוסק בביישנות (יש פורום מצוין כזה באתר וויי-נט, למשל, וניתן לקבל שם המון תמיכה ועצות). אתה יכול גם להתקשר לער"ן, שגם מפעיל בשעות הערב צ'ט אינטרנטי שמופעל על ידי מתנדבים שעברו הכשרה מיוחדת, או לפנות לסה"ר ולשוחח שם בצ'ט אינטרנטי עם המתנדבים שלהם, שאף הם עברו הכשרה.
אני מאוד מזדהה עם מה שאתה כותב, זה מוכר לי מתקופת ההתבגרות שלי. ואפשר לצאת מהמצב הזה.
מאחלת לך המון הצלחה. גם כשקשה, תזכור שאתה לא לבד, ושיש אנשים שאכפת להם ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
דניאלה הרץ05/02/2010תגיד להם מה שכתבת לנו - שקשה לך ושאתה רוצה עזרה. אפשר לקבל טיפול מהעיריה. אני לא יודעת איפה אתה גר אבל לחלק מהעיריות יש "מרכז יעוץ לנוער" ויש את שפ"י - השירות הפסיכולוגי. תבררו דרך העיריה. גם בקופת חולים יש טיפולים מאד מסובסדים. מחפשים ברשימת הפסיכולוגים כמו שמחפשים רופא.
בהצלחה דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)