מחפש טיפול אחר להתקפי אי שקט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחפש טיפול אחר להתקפי אי שקט
    בן 28
    02/02/2010

שלום, אני מטופל בזיפרקסה 5 מיליגרם בגלל התקפי אי שקט שמלווים ברעידה של הגוף, כאילו קר נורא והרגשת חוסר אונים על סף התעלפות. ( אני מאובחן כחולה סכיזופרניה ) זה כל מה שמציק לי במחלה, נכון אני מאובחן כסכיזופרן אבל ללא הכדורים אני מרגיש טוב מאוד מבחינה נפשית ורק התקפי האי שקט מפריעים לי והשאלה שלי היא האם הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי עם התקפי האי שקט וגם להפסיק את הכדורים ( קשה להפסיק כדורים פסיכיאטרים ) ולהרגיש טוב, אני רוצה להפסיק עם הכדורים הפסיכיאטרים, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אלטרנטיבי באי שקט

רוני פרישוף
    03/02/2010

שלום לך,

בכל הנוגע לטיפול תרופתי, לא נוכל להשיב בפורום זה. עלייך לפנות לרופא המטפל בך. אני בטוחה שבהתייעצות איתו תוכלו להגיע לתרופה ולמינון מתאימים עם מינימום תופעות לואי.

לגבי רפואה משלימה, אני לא בטוחה שהבנתי למה כוונתך.

בפורום זה אנחנו עוסקים בפסיכולוגיה. כן, טיפול פסיכולוגי יכול מאד לעזור לך, לחזק אותך, לפתח אצלך מנגנוני התמודדות טובים, ולהקנות לך שיטות הרגעה ברגעים של אי שקט. אני חוששת שטיפול פסיכולוגי כטיפול יחיד אינו מספיק במחלת הסכיזופרניה. לצד הטיפול הפסיכולוגי יש צורך גם במייצבים תרופתיים, המותאמים באופן אישי.

אם התכוונת לצורות אחרות של רפואה אלטרנטיבית (רפואה סינית? הומאופתיה? טיפול באמנות?) עלייך לפנות לפורומים המתאימים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות רפואית

יפעת קלוש יגל
    03/02/2010

שלום לך

אין שום ספק שאתה מאוד סובל מתופעות הלואי. השאלה האם מיצת את כל האפשרויות הפסיכיאטריות?
    בכל מקרה כדאי שתפנה את שאלותיך לפורום פסיכיאטרי, שם יוכלו לתת לך עצות מקצועויות בתחום התרופתי ואולירעיונות לתרופות אחרות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו