תשישות גופנית ונפשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תשישות גופנית ונפשית
    רוני
    03/02/2010

אני בת 37, נשואה ואם לשלושה ילדים קטנים( 6, 5 ושנה וחצי).יש לציין כי תוך תקופה של חמש וחצי שנים נישאתי, ילדתי את הילדים וסיימתי תואר שני. אני מורה במקצועי ונמצאת עם הילדים רוב שעות היום. בעלי עובד בעיר מרוחקת ובעבודה תובענית( כוחות הבטחון). לאחרונה אני מרגישה שחוקה מאד ועייפה עד כדי כך שהשבוע פשוט הייתי בחופשת מחלה. בדיקות הדם יצאו תקינות ועדיין אני חשה חסרת אנרגיות לחלוטין. אני מאד רוצה לקחת חל"ת או לעבור לחצי משרה ופוחדת שלא נשרוד כלכלית...אני במלכודת..מה עושים?? כל כך נהניתי השבוע בבית..הספקתי כ"כ הרבה דברים. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשישות גופנית ונפשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרוץ החיים

יפעת קלוש יגל
    03/02/2010

לרוני שלום

אין ספק שהספקת בזמן קצר הרבה יותר ממש שרוב האנשים מספיקים. תואר שני זה המון השקעה, אבל העיקר זה הילדים שעם כל האושר שהם מסבים, דורשים מאיתנו כמויות אדירות של נתינה, הקשבה, הכלה ותשומת לב (וזה עוד בלי הלילות חסרי השינה). אין בכלל פלא שאת שחוקה, וחשה באי ספיקה. ללא ספק את צריכה מנוחה, או עזרה ממשפחה חברות, ממי שאפשר. מעבר לכ גם עם הילדים נסי למצוא זמן לעצמך,אפילו אם זה דורש ביביסיטר, לפעמים אפילו יציאה לבית קפה עם חברה יכול לתת כוח. לפעמים גם הורים נותנים את כל כולם לילדים עד ששוכחים את עצמם. לעיתים דפוס זה קיים גם בעבודה. חשוב שלא תשכחי את עצמך בסדרי העדיפויות שלך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו