בעיה לא שגרתית.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה לא שגרתית.
    אנונימי
    03/02/2010

שלום
    אני בן 14.5, יש לי חברה כבר שנתיים, בת 14
    אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה וכיף לנו להיות ביחד.
    בשנתיים האלו לא כ"כ הפריע לי המראה החיצוני אבל בכמה חודשים האחרונים כן מפריע לי.
    ההורים שלה ואחים שלה עם עודף משקל,והיא כרגע בסדר.
    היא לא אחת שאכפת לה מהמראה החיצוני וגם לא כ"כ אכפת לה מה היא אוכלת.
    אני נורא רוצה שיהיה לה אכפת מאיך שהיא נראית.
    אני מפחד שהיא תשמין, ותחשוב שזה בסדר.
    אני לא ילד שטחי, אני לא הולך אחרי קבוצות מלחץ חברתי...
    אני רק רוצה שיהיה לה אכפת, כי בכל זאת, שני ההורים שלה ושני האחים שלה בעודף משקל -רציני.
    זה חלק מההרגלי אכילה, למשל היא אוכלת הרבה יותר מהר ממני...
    חלק מהעניין שיהיה לה אכפת, זה גם בשבילי, העניין של להוריד שיער, של להיראות טוב, אני רוצה שהיא תוריד שיער בשבילה אבל גם בשבילי... מבינים את העניין?

בבקשה אני לא יודע מה לומר לה בלי לפגוע או בכלל מה לעשות.
    הכותרת אומרת "בעיה לא שגרתית" משום ש-תראו עם מה אני מתמודד בגיל 14.5...

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא שגרתית.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידוד בלי לחץ

רוני פרישוף
    05/02/2010

שלום לך,

אני שמחה בשבילך שיש לך חברה ושאתם אוהבים.

באהבה הכי טבעי לדאוג זה לזה, ולרצות שאנחנו ובני זוגנו ירגישו הכי טוב ויראו הכי טוב.

אתה יכול לפתוח איתה את הנושא בעדינות ובהרבה טקט. למשל, תוכל לדבר על עצמך, על הרגלי האכילה שלך, ועל חשיבות התזונה הנכונה בעיניך. ספר לה על מנהגי האכילה בבית שלך, והזמן אותה לארוחות בריאות. תוכל להזמין אותה להצטרף אלייך לפעילות גופנית קבועה. תוכל להביא לה מתנות קטנות שקשורות לטיפוח הגוף, כמו איפור או בגד יפה. חשוב שתרבה להחמיא לה על אופיה ועל המראה שלה. בנות נוטות לטפח את עצמן ככל שהן מרגישות יותר טוב, וחיזוקים תמיד עושים טוב.

יחד עם זאת, חשוב שתזכור שבאהבה אנחנו צריכים לקבל את השני כמו שהוא. מעבר לדברים שאמרתי אין טעם ללחוץ או להעיר, שכן זה רק יכול לפגוע ולהשיג תוצאה הפוכה.

הערה נוספת: שלחת הודעות נוספות בשם "דנה" ובלשון נקבה. ההודעות היו לצערי עם טון כועס (במיוחד להדס) ולא נעים. שים/י לב לא לדבר כך אל החברה שלך, ונסה לשפר את סגנונך. רק תרוויח מכך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיכנס

אנונימי
    09/02/2010

אני מתנצל והרבה!הייתי חסר סובלנות ואחרי שכתבתי את ההודעה ידעתי שמשהו לא בסדר.אני פשוט בהרבה לחץ בזמן האחרון אז סליחה ותודה רבה על תשובתכן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

רוני פרישוף
    09/02/2010

כל הכבוד שאתה מוכן להשתפר. תמשיך כך ומובטחים לך חיים טובים.

בהצלחה עם החברה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו