מיומנויות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיומנויות חברתיות
    אינה
    04/02/2010

הבנתי שקיים דבר כזה קבוצות לשיפור מיומנויות חברתיות...אני מתכוונת לקבוצה בהנחיית פסיכולוג/ית.
    בכל החיפושים שלי באינטרנט לא מצאתי כמעט כלום, והפסיכולוגית שהתחלתי ללכת אליה לא יודעת להפנות אותי. אשמח מאוד לקבל עצה... אפילו עצה את מי אפשר לשאול...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומנויות חברתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול קבוצתי

רוני פרישוף
    05/02/2010

שלום אינה,

אני מכירה קבוצות לשיפור מיומנויות חברתיות המיועדות לילדים ולמתבגרים, פחות למבוגרים.

מה שמוצע למבוגרים הוא בד"כ קבוצות טיפוליות או קבוצות להתמודדות עם חרדה חברתית. קבוצות כאלו מתקיימות בכל המכונים הפסיכולוגיים הגדולים (אותם לא קשה לאתר בגוגל), במרפאות לבריאות הנפש של משרד הבריאות, במרפאות נפש בבתי חולים כלליים, וכן במרפאות של מטפלים פרטיים.

את יכולה לפנות לעמותה הישראלית להנחייה וטיפול קבוצתי (פרטים ברשת) שם ישמחו לכוון אותך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אינה
    06/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו