אבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבודה
    בר
    07/02/2010

אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. בבוקר אין לי חשק לקום מהמיטה, במהלך היום אין לי חשק לעשות שום דבר - ממש כלום. אני מסוגלת להעביר ימים שלמים בחוסר עשייה. אני לא מאושרת. נראה שאיבדתי את המטרות בחיי, אין לי שאיפות, שום דבר לא משמח אותי. אין לי חשק לחיות. מרגישה מבוזבזת. כל הפוטנציאל מתבזבז ואני רק מחכה. מחכה לימים שיעברו, מחכה לזמן שיגמר, מחכה למות. אני שונאת את עצמי על החולשה שאני מפגינה. שונאת את חוסר היכולת שלי להתאפס על עצמי ולפתוח דף חדש. ואני יודעת. אני יודעת שהחיים גדולים. גדולים יותר ממה שאי פעם אבין. שונאת את עצמי על זה שאני מבזבזת אותם. למה אני מחכה? למה אני לא מבינה; יש לי הזדמנות אחת. למה אני לא תופסת אותה בשתי הידים,תופסת ולא מרפה? הקלפים חולקו ואני קיבלתי סט לא רע אבל אני לא מגלה אותו אני בכלל לא משתתפת במשחק. ממש בושה. האם אני באמת אבודה?
    נ.ב- אין לכם מה להתרגש/ לפחד וכו כי פיזית אני לא אעשה לעצמי משהו הרי בשביל מה להרוג משהו שכבר ככה מת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה להשתתף בחיים

דניאלה הרץ
    07/02/2010

אני פוגשת מדי פעם אדם שלא רוצה להשתתף בחיים. נכון, החיים באמת לא קלים ונוח להימנע, אבל את צודקת שיש בהם גם דברים מופלאים.
    איני יודעת כמה זמן את מרגישה כך אבל כדאי להתאפס ולא לשתף פעולה עם ההמנעות הזו - שכן החיים עוברים מהר. אם אינך מצליחה להתעשת בעצמך פני לטיפול מיד, כי התשוקה שלך לחיים חולה.
    כדאי גם לבדוק אם אין מודבר בדיכאון מסויים. ממתי את מרגישה כך? חל שינוי? מה קרה? איך השינה והתיאבון? אני נוטה ללחשוב, על סמך מכתבך, שזו באמת התחמקות מהחיים - אז קדימה. צאי לדרך...
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה תשובות

בר
    07/02/2010

מרגישה כך בערך כשבע שנים. אפשר לחשוב ששברתי איפשהו מראה או משהו... :(
    מבחוץ אני נראית רגילה לגמרי, וכשאני מפוקסת אני גם מאוד חדה. אבל אנשים לא יודעים שכשהם רואים אותי הם מסתכלים על זומבי, איזה אדם מת- חי. בעבר הייתי קמה בבוקר עם השאיפות והמטרות של חיי ידעתי בדיוק מה לעשות כדי לקדם את עצמי לעברן. כל היום והימים הייתי אובססיבית להשיג את המטרה. כולם ראו את זה בעיניים שלי, את הלהט הזה, כמו אש חיה שיש רק למעטים. את מה שהיה אחרי קצת קשה לספר בפומבי ואם יש לכן מייל שאתן שאתן מפרסמות אשמח לשלוח אליו את הסיפור היותר מפורט...
    בכל אופן הלווואי שהייתי יכולה להחזיר את אותו הלהט הזה , כי בלעדיו אני פשוט לא אני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בר

דניאלה הרץ
    08/02/2010

מה קרה שהרג את הלהט לחיים? 7 שנים זהו זמן רב מדי. מדוע את לא פונה לטיפול כדי להציל את חייך? את כל כך אינטליגנטית ומודעת - שבוודאי שאת יודעת מה נכון לעשות כצעד ראשון לשיקום.

דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו