סוג של דכאון- דכדוך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סוג של דכאון- דכדוך
    אדוה
    07/02/2010

שלום
    אני בת 32 ולכאורה יש לי כל מה שצריך בחיים. אני באמת ברת מזל.
    בעבר גם חשבתי שאני מאוד מיוחדת ובעלת תכונות חזקות ויותר אהבתי את עצמי. עם זאת תמיד נטיתי למצבי רוח,שפוקדים ליום או כמה ימים.
    לאחרונה התקופה של הדכאון מתארכת ומעמיקה ויש לי מחשבות שפשוט הכל נורא ואין לי יכולת להתמודד. זה כבר מצב שרוב הזמן אני בדכאון פנימי ופעמים יוצאת ממנו לקצת התאווררות.
    מבחוץ לא רואים. אני חייכנית,צבעונית ומתנהלת טוב.
    בעיה שמציקה לי- אין לי חברות וחברה בחיי. יש לי חברה אחת מעולה ובעל מקסים אבל כואב לי שאני תלויה בשניהם ,ואין לי אופציות אחרות. קשה לי לייצור קשרים, לפתח שיחות קלילות ולהוביל ליצירת ידידויות. אני יודעת שאני בנאדם סבבה ושש לי מה להציע אבל כבר כמה שנים בבדידות הזאת
    אנימרגישה די לוזרית. וזה בראש וברור שמצבי טוב. שוקלת אולי להתעניין בתרופה נגד דכאון-כי אולי זה רק חוסר איזון קטן ולא בעיה "לסדר". לאן לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג של דכאון- דכדוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכדוך

יפעת קלוש יגל
    11/02/2010

שלום אדוה

את צודקת שאת ברת מזל שיש לך בעל מקסים וחברה טובה, אבל גם ברי מזל יכולים לחוש דכדוך וחוסר שביעות רצון בחייהם, ואת לא צריכה לחוש אשמה על כך.
    אני לא חושבת שכדאי לך לפנות ישר לערוץ התרופתי גם לא ברור אם הדיכאון הוא הסיבה או התוצאה של הסגירות שלך.
    אני ממליצה להתחיל בטיפול פסיכולוגי, או קבוצה טיפולית שעוסקת בקשר בין אישי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו