מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך למצוא פסיכולוג/ית? צריכה עזרהגין09/02/2010
שלום רב,
אני מעוניינת ללכת לפסיכולוג (פעם ראשונה בחיים) ואין לי מושג איך למצוא אחד שמתאים וששיטות טיפול שלו מתאימות לי...
יש לי כמה בעיות - מחשבות טורדניות רעות מאוד שתמיד נופלות עליי ברגעים הכי לא מתאימים (בעיקר כשטוב לי ואז זה הורס הכל) או בעיות של תמיד לרצות את מה שאני לא יכולה להשיג (ולפעמים בכלל לא רוצה) ועוד כמה דברים בסגנון כזה.
פעם לקחתי קורס פסיכולוגיה באוניברסיטה והמרצה אז הסבירה לנו שאסור ככה סתם לפתוח דפי זהב וללכת לפסיכולוג ראשון שרואים.
אז איך בעצם אני אמצא אחד שמתאים לי ובאזור מגוריי (כפר-סבא)?
נ.ב. ממה שהבנתי אני צריכה מישהו שמטפל בשיטת פרוייד.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע"י המלצה אישית או חיפוש בפורומים
מירית10/02/2010אני הכרתי מישהו שעבר גירושים ושהמליץ בחום על הפסיכולוג שלו וכאשר עברתי פרידה קשה ביקשתי ממנו את הטלפון של הפסיכולוג.
בעבר נזקקתי לעצה בנוגע לזוגיות אז ביקשתי מחברות של אמא שלי שימליצו לי על מטפלת זוגית ופתאום התברר שכולן נפגשו עם אחת כזו בתקופה זו או אחרת בחייהן.
מה שאני מנסה לומר זה שתבררי אצל מישהו שעבר תקופה קשה בחייו אם הוא קיבל טיפול ואם הוא יכול להמליץ. מפתיע לגלות כמה אנשים מטופלים בימינו.
בנוסף,
אם תקראי בפורום תשובות של מטפלים להודעות של אנשים במצוקה ייתכן שיהיה מי שימצא חן בעיניך והם מפרסמים את פרטי ההתקשרות איתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)