מחפש אהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחפש אהבה
    רונן
    09/02/2010

מאז שאני זוכר את עצמי עד גיל 14 אבא שלי כל הזמן היה אומר לי שהוא נשאר עם אמא שלי רק בגללי ושרק בגללי הוא לא מתגרש ממנה-ובעצם הבנתי ממנו כל החיים שבכלל חבל שנולדתי כי אז הוא היה יכול להיות חופשי
    אני היום בן 25
    בחור חכם ונחמד
    אל הטראומה לא עוזבת אותי
    תמיד אני מרגיש חסר בטחון
    תמיד בקשרים אני מחפש כל כך הרבה אהבה ותלות
    מצפה מהבת זוג שתהיה אבא שלי שלא היה לי
    איך מסתכלים על החיים שלי אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש אהבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור חכם ונחמד

דניאלה הרץ
    11/02/2010

אבא שלך התנהל מולך כמו איש לא חכם ואבא לא אחראי. הוא נשאר עם אמך כי זו היתה הבחירה שלו וכל השאר תירוצים. להמון אנשים יש ילדים והם מוצאים כוח להתגרש כשרע להם ועדיין להיות הורים טובים. לאביך נוח להאשים את אמך ואותך בכך שהחיים שלו לא מוצלחים כמו שקיווה, המקום לקחת אחריות על חייו. הוא כנראה איש חלש ולא מתמודד היטב . אני יודעת שהוא אביך ושאתה מקווה לשמוע ממנו שהוא רוצה אותך ואוהב אותך, אבל זה משהו שאין לו יכולות לתת. קשה לוותר על התקווה הזו, אבל עליך לזכור שהוא מדבר כך מחולשה ומחוסר מחשבה ולא משום שזו אמת. הוא כנראה לא יהיה מסוגל לתת לך את מה שאתה זקוק לו. תפסיק לצפות ממנו, בנה לך חיים טובים. קח ממנו את הטוב שכן יש בו - כי הוא בוודאי אוהב אותך. בדרכו. ואל תצפה למה שאין לו לתת.
    חופש זה לה משהו שנותנים . חופש זה משהו שהאדם משיג למען עצמו.
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו