בעיות בלי הפסקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בלי הפסקה
    ליאל
    10/10/2007

כתבתי לך כבר הרבה פעמים על עצמי ,אני כבר מתחילה להרגיש שאני פשוט עוברת מבעיה לבעיה וגם אם אני מצליחה לפתור בעיה אחת תמיד תבוא במקומה אחרת ,כרגע אני במצב בין הקשים שהייתי ,אני חיילת בודדה גרה בדירה של הצבא ,עד עכשיו הייתי בחדר לבד ופתאום ביומיים האחרונים הודיעו לי שהצטרפה אלי שותפה ומאז אני מרגישה שנפלה עלי פצצה ,אומנם זה נשממע מתפנק אך מעולם אבל מעולם לא הייתה לי פרטיות ועד שסוף סוף זכיתי לה לוקחים לי אותה ,כל חיי מגיל קטן גדלתי בפנימיה ולא זכיתי לפרטיות עכשיו אני ממש מתוסכלת כל היום אני צריכה להסתדר עם אנשים,בצבא בעבודה בדירה ועכשיו גם בתוך החדר שנתן לי מפלט מהכל לא יהיה לי פרטיות ,עכשיו גם השותפות שלי החליטו לצאת נגדי על כך שהתלוננתי עליהן שהן לא מנקות ואני היחידה שצריכה לעשות את זה עוד שרק אני עובדת,אני מרגישה ממש רע פשוט בא לי רק לבכות ,גם אמא שלי בחובות בגלל שהיא מכורה לחישגד והיא לא מסתדרת עם בעלה ,ולי יש אלף ואחת בעיות בריאות כגון מעי רגיז ,אל ווסת של כמה שנים ,מיגרנות ומה לא ,אני פשוט טובעת בים של בעיות ולא יודעת מאיפה להתחיל ,אני רוצה לחיות בשלום עם כולם לא לריב עם אף אחד ושלא יכנסו לי לחיים ,איך מתמודדים עם כל כך הרבה לחץ ,כל אחד יש לו שרישה ממך ואף אדם נורמלי לא יכול לעמוד בכל כך הרבה דברים ,בבקשה תיעץ לי מה לעשות במצבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בלי הפסקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאל יקרה...

רונן דוד
    13/10/2007

אני מציע לך לשקול לפנות למשקי"ת ת"ש בשלב ראשון, על מנת שתבקר בביתך ותעזור לך להתמודד.
    אולי יש מקום לשקול פנייה לקב"ן על מנת לקבל עזרה מקצועית, רק קחי בחשבון שזה עלול לגרום לך להיפלט מהצבא, אז השיקול הוא שלך...

בכל מקרה, ממליץ לך להיות יותר אסרטיבית, לעמוד על שלך ולא להיות פראיירית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו