אמא שלי ואחי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא שלי ואחי
    יפית
    14/02/2010

אני יפית בת 25 ואני לא יודעת למי לפנות.... מאמן אישי, פסיכולוג? אמא שלי ואחי חיים חיים מוזנחים, כל היום יושבים בבית, משמינים. אמא שלי אשה שמנה וחולה והיא גוררת את אחי בן ה12 לחיים האלו. הוא כל יום יושב בבית מול המחשב ולא מוכן בשום אופן לרדת לשחק עם חברים או לצאת בכלל. גם אמא שלי אשה חולה והיא כל היום שוכבת במיטה ולא מוכנה להציץ החוצה. חיה בדיכאון וכל היום חושבת על הכאבים שלה ועל החובות שלה. אני אשמח מאוד עם מישהו יעזור לי לשפר את החיים האלו. כל מה שניסיתי לא עזר... נותנים לאמא שלי אפשרות לטיפול פסיכולוגי דרך ביטוח לאומי לה ולאחי והיא לא הולכת כי אין לה כוח ולא בא לה. אני חייבת עזרה להביא מישהו הביתה, לא משנה באיזה מחיר ולהעיר את הבית כי כולם פה בדיכאון וזה בלתי נסבל!! צריכה עזרה!! מישהו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי ואחי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

יפעת קלוש יגל
    15/02/2010

שלום יפית
    את צודקת באמת נשמע שקשה לעמוד מנגד במצב כזה.
    נסי לפנות לרווחה או אולי דרך ביטוחח לאומי, ולהביא אליה, סומכת או אישה שתעזורא לאמא שלך בתוך הבית בשלב הראשון ואולי אחר כך יהיו לה כוחות לטיפול. כמו כן מה עם טיפול פסיכיאטרי נגד דיכאון, גם זה דורש פחות כוחות.
    לאחיך בקשי חונך, שוב מישהו שבשלב הראשון יכנס הבייתה. אולי כך תגדל התקווה הואמון בדמויות מטפלות. כדאי גם שעובדת סוציאלית תעשה ביקור בית ויש לשקול את הנזקים שנגרמים לאחיך בבית, והאם זה הפתרון הכי טוב בשבילו.

בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו