מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה קשהקספר15/02/2010
רע לי רע לי רע לי רע לי רע לי
למה נולדתי? למה לא שאלו אותי ליפני? \
אני רוצה לנתק את הקשרים שלי עם הוריי .
לא רק שעברתי התעללות נפשית מצד אימי ,אלה גם הם דואגים לעשות לי את הממות.
ביום שבת סיפרתי להם שאני הולכת לקנות אופניים , והוריי ניסו לשכנע אותי שלא כדאי לי .
עד כאן הכול טוב ויפה .
אבל אתמול קניתי אופניים , כי אני רוצה להיות ניידת ממקום למקום , וגם לעשות כושר.
וליפני שעה סיפרתי לאבא שלי, והתגובה שלו היתה צעקות , והוא אמר שהוא מאוכזב ממני , ושהוא ידאג שיהיה לי אסטורוטופ זאת אומרת מישהו שיהיה אחראי עליי , כי הוא לא סומך עליי .
לאחר מכן אימא שלי התקשרה , והשאירה לי הודעה שאני מיואשת , שהיא מאוכזבת ממני, שאם אני אפצע הם אלו שיצתרכו לטפל בי. (למה זה עונש לטפל בי?) ועוד..כמה דברים לא נעימים , והכי הרגיז אותי ,שהיר א אמרה לי שאני צריכה למכור אותם .
הנה כמה עובדות עליי
1 אני מעל גיל 30
2 אני עובדת, מפרנסת את עצמי לבד .
3 אני גרה לבד שנים רבות
לא יודעת , אני רוצה לנתק את הקשריים המעוותים משנו , עם הורי .
אני מבינה את הדאגה שלהם, אבל יש גבול !!!!
מה כדאי לי לעשות?
3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני הפסיכולוגית ? מישהו ?
קספר20/02/2010שבוע זה מספיק זמן לחכות נכון ?
טוב נו כמעט שבוע .
אני יודעת שאתם- עושים זאת בהתנדבות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפרדות
רוני פרישוף20/02/2010יעל יקרה,
כל הכבוד שאת נחושה להתחזק, נפשית וגופנית, לצאת לדרך עצמאית וליצור ניפרדות ואוטונומיה מההורים.
חשוב לעשות את התהליך הזה בהדרגה ובתבונה, כדי שהקרע לא יהיה טראומטי, וכדי שתוכלי להמשיך לקבל את הגב והתמיכה שהם יכולים לתת.
אני זוכרת מאחת מהודעותייך הקודמות שאת נמצאת בטיפול. מאד חשוב שתתמידי בטיפול, ותתייעצי שם איך לנהל את הניפרדות הנפשית והפיזית מהורייך, ואיך להתמודד עם הקשיים שהם מערימים.
יעל לגבי פניותייך בפורום, אני רואה עד כמה חשוב לך לקבל מענה מהיר ומיידי, וכמה את נפגעת כאשר זה לא קורה. אני רוצה להבהיר שאנחנו נותנות מענה בפורום בערך אחת לשבוע, ולא יכולות לתת מענה מהיר יותר. הנסיון לזרז אותנו הוא לא נעים, כי אנחנו עושות כמיטב יכולתנו. חבל לקחת אישית או חלילה להיפגע מקצב טבעי של פורום וירטואלי המנוהל בהתנדבות.
מעבר לכך, התייעצות מרובה בפורום עלולה להתערב בתהליך הטיפולי שלך ואף לפגוע בו. לכן עדיף להתייעץ אחת לתקופה, ולא בתדירות רבה.
אני מקווה שתקבלי את הדברים ברוח טובה, כי הם רק בעדך ולמענך.
בהצלחה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)