מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל ההתבגרות - מעודכןשרון18/02/2010
אני מצטערת פתחתי 2 שיחות פשוט בשיחה הקודמת היו לי הרבה מילים עם שגיאות שאי אפשר היה להבין אותם.
היי , כתבתי כאן כמה פעמים ואני שוב צריכה עזרה , אני בת 15 ואני כבר מתה לסיים את התקופה המאוד מעצבנת הזאת שנקראת גיל ההתבגרות , אני כל הזמן משווה את עצמי לאחרים , וכל פעם נכנסת לדכאון וקינאה כשיש מישהי שיש לה בית יותר גדול משלי למשל ,אני תמיד מנסה להיות מישהי שאני לא , אני מחכה אנשים . אני ממש סגורה ואנשים שלא מכירים אותי יחשבו שאני סנובית [אני ממש לא זה פשוט כמו חומה ששומרת עליי] ושנה הבאה אני צריכה לעבור בית ספר שזה כניראה יהיה ממש סיוט בישבילי בגלל שאני שונאת וממש לא מסתדרת עם התחלות חדשות / אנשים חדשים , אני מאוד מודעת לעצמי ואם אני חושבת שאני לא יצליח משהו או מנסה פעם אחת ולא מצליחה אני לא אנסה שוב , לפעמים אני ממש שונאת את עצמי אני מרגישה חלולה שאין לי נושאים לדיבור , אני מאוד משקיעה במראה החיצוני שלי וכניראה בגלל זה חושבים שאני זאת שאפשר לדבר איתה רק על בגדים ואיפור וכל השטויות האלה . קל לי יותר לשנוא אנשים מאשר לאהוב , ליהיות עצובה מאשר שמחה , אני ממש לא זוכרת את הפעם האחרונה שחיבקתי את אמא שלי שלא לדבר על אבא שלי שאותו אני שונאת וממש מקווה שהוא ואמא שלי יתגרשו [אבל לזה יש סיבה שאני לא אפרט] אני תמיד לחוצה או עצבנית ואני לא יודעת למה , בבית אני הכי לא כמו שאני בחוץ , ולפעמים יש לי טיקים שהתחיו להלחיץ אותי ממש אני מרגישה את האצבע/רגל/יד זזים ואני תופסת אתם עד שזה יפסק , אני יודעת שזה בגלל עצבים או לחץ אבל אני לא יודעת למה אני כל כך לחוצה , בבקשה תעזרו לי !
ואל תפנו אותי לעזרה מקצועית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום לעומת טיפול
רוני פרישוף20/02/2010הי שלום לך,
אני מבינה שאת מלאה כאב, ספקות ולבטים לגבי עצמך.
אנחנו שמחות לתמוך ולייעץ במצבי חרום, או בדילמות מסויימות, אך איננו ערוכות לתת תמיכה נפשית שוטפת במצוקות מרובות כתחליף לטיפול מקצועי.
הכתובת עבורך, כמו עבור כל אדם אשר מתייסר נפשית באופן קבוע, הוא טיפול נפשי. אם את לא מעוניינת בכך (לא ברור לי למה?), את יכולה לקבל תמיכה מחברות טובות, או לדבר עם היועצת. את יכולה גם להשתתף בפורומים שמיועדים לתמיכה הדדית של אנשים שמרגישים קשיים דומים.
כל טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)