התנהגות בחברה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות בחברה
    ניר
    18/02/2010

שלום, אני בן 22, והאמת אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אני בכל זאת מחפש איזה עצה, או סתם לקבל אולי איזה חוות דעת.
    אם יש משהו שמפריע לי, או עצם זה שהיום בגילי, כאחד שהיה מאוד "פופולרי" ותמיד מוקף בחברים, הגעתי למצב שאני נמצא במצב שבו יש לי 2 חברים טובים, וזהו פחות או יותר.
    דבר שמאוד מפריע לי, ואם אני מסתכל על הדרך שעברתי בחיים עד היום, אני יכול להגיד שהיה לי קצת חוסר מזל, כלומר עוד בזמן החטיבה היינו 5-6 חברים מאוד טובים, עם הזמן כמו שקורה, החבורה התפרקה לגמרי, ממש כל אחד הלך לכיוון אחר, לצערי בגלל דברים לא כל כך טובים, שאני לא הייתי שותף להם..
    ומאז פחות או יותר שאני מסתכל עלי כאדם, אני מבין שחברים זה משהו שאני נורא בוחר בקפידה, ויש אנשים מסויימים שרק במצבים מסויימים נוח לי להיות לידם.
    אני נורא לא אוהב צביעות, ומשתדל באמת בסה"כ להיות עם האני שלי, ועם כל מי שאני כבן אדם, ומה לעשות פשוט מתוסכל, שבאמת אני מרגיש שכאדם או בכלל כחבר, אני יכול לתת מעצמי כל כך הרבה, אבל בסופו של יום, בדרך כלל אני מוצא שהכי נוח לי עם עצמי.
    תוך כדי שאני רושם, רצים לי עוד הרבה דברים בראש, שלא את כולם אני יכתוב, בשורה התחתונה אני יגיד שנמאס לי באיזה מקום תמיד "להילחם" על זה שאנשים יהיו איתי עוד חברים, ובטח שלא לרצות מישהו על זה.
    יש בי תסכול מסויים, בעיקר בגלל שתמיד חשבתי שאני יודע לקרוא טוב את "המפה החברתית", אבל כנראה שטעיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות בחברה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים

יפעת קלוש יגל
    20/02/2010

שלום ניר.

באופן כללי עם הגיל נשארים עם קבוצה מצומצמת יותר של חברים, אבל אצלך יש משהו קיצוני יותר. נראה שמלווה לכך אכזבה מאנשים. אני חושבת שרק עם מספר חברים מצומצם יכול להיות קשר קרוב ואמיתי. עם השאר אפשר סתם להנות, לבלות.
    אני חושבת ששיחות יכולות לעזור לך להבין יותר את מצבך, ולהפחית מהתסכול והסבל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים

ניר
    21/02/2010

ראשית תודה רבה על התשובה.

אם אני ככה חוזר אחורה, אני חושב שחוויתי איזה אכזבה, שאולי אני לא מודע להשלכותיה..
    היינו שנים גרעין חזק מאוד של חברים, עם השלב של הגדילה מכירים גם חברים ממקומות אחרים, אז בשלב מסויים אולי היה איזה קטע שפתאום התחלתי גם להסתובב עם חברים אחרים, אבל לא משהו שהזנחתי כתוצאה מכך חברים אחרים או משהו..
    בסופו של דבר נפגעתי מאוד מכך שהחברים הכי קרובים שלי ("הישנים") תכננו איזה טיול כולם ביחד ואפילו לא חשבו להגיד לי עליו. ורק שבוע לפני איזה חבר בא ואמר לי את זה, תפס אותי כזה לשיחה, ופשוט אמר לי את זה, כי הוא אולי היחידי שחשב שלא צריך להסתיר..
    ובסוף נסעתי איתם אגב, שלא ברור איך, אבל .. זה מה שהיה באותה תקופה..
    אז כן נפגעתי מאוד.
    שלא לדבר על זה שכל "החברים הטובים", אפילו 2 אנשים מתוכם אחד עם השני לא נשארו חברים..
    עם כל העניין של "החבורות" בזמנו, פשוט עם הזמן זה נהיה רגל פה רגל שם, ולא יותר, ובעצם להישאר בלי איזה בסיס או גרעין שהוא קבוע.
    : \

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף

ניר
    21/02/2010

מה שרציתי עוד לכתוב, שהאכזבה שרשמתי מקודם, היא אולי היה איזה תחילה של זבנג מסויים, אבל עד היום מאנשים קרובים ומחברים מעיקר, אני עדיין מוצא את עצמי מתאכזב לפעמיים, גם עניין ציפיות, אני מצפה לפעמים ממישהו שיידע להתנהג ולהיות "חבר" בוא נקרא לזה, באותה מידה שאני חושב שזה צריך להיות.
    אולי איבדתי במקום מסויים את האובייקטיביות, מתי באמת אני אמור להתאכזב, או לצפות, ומתי לא, כי היום זה כבר מגיע למצב שאני לא מצפה, אולי בשביל לא להתאכזב.. מה שנקרא דבר מוביל לדבר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעות

יפעת קלוש יגל
    23/02/2010

שלום ניר

נראה שאת המאוד רגיש ופגיע בתוך יחסים בין אישיים. אניחושבת שאם אתה מרגיש שזה פוגע בחייך וגורם לך מצוקה, כדאי שתעזר בטיפול. זה מאוד יכול לעזור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו