דיכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    דניאל
    21/02/2010

חבר שלי סובל מדיכאון נוראי כבר שנה, מאז שאחד החברים הטובים שלו נפטר ממחלה. זה מתבטא בכך שהוא לא עובד ובכלל לא רוצה לצאת מהבית. הוא כבר היה אצל שלושה פסיכולוגים ואת כולם הוא פסל כי הוא אומר שהם לא עוזרים לו. נראה לי שאולי כדאי שהוא יקבל תרופות לטיפול בדיכאון אבל אני לא כל כך יודעת אם הוא יסכים. למי פונים בשביל לקבל טיפול תרופתי? שמעתי שיש תרופות לדיכאון שעוזרות אבל כשמפסיקים לקחת אותן הדיכאון חוזר, האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון

דניאלה הרץ
    22/02/2010

כדי לקבל תרופות נגד דיכאון אפשר לפנות לרופא פסיכיאטר דרך קופת חולים 0כמו לכל רופא מומחה) וגם לרופא המשפחה. אם לוקחים את התרופות במשך הזמן המומלץ בהחלט אין הרכח שהדיכאון יחזור.
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

דניאל
    22/02/2010

על סמך מה קובע הפסיכיאטר את סוג התרופה שהוא נותן?
    עשיתי מחקר קטן ברשת וראיתי שרוב התרופות מלוות בתופעות לוואי כמו השמנה וירידה בחשק המיני, למעט תרופה אחת בשם ויפאקס XR שכתוב עליה שלא גורמות לתופעות הנ"ל.
    האם זו תרופה שניתנת כקו טיפול ראשוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי

רוני פרישוף
    25/02/2010

שלום לך,

לקבלת מענה מפורט בנושאים תרופתיים, אנא פנה לפורום פסיכיאטריה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו