שאלה בשפת גוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בשפת גוף
    לסמדר
    13/10/2007

ערב טוב. לפני מספר ימים שאלתי אותך שאלה והגבתי עוד משהו בנושא: "שאלה בשפת גוף"
    ואודה באם תגיב (הגבתי בהמשך לתגובתך). רב תודות - סמדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בשפת גוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונן???

לסמדר
    14/10/2007

ממתינה לתגובה . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבטיח להגיב הערב...

רונן
    15/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבתי לך...

רונן דוד
    15/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לסמדר
    15/10/2007

ערב טוב. א. היחסים שלי עם בעלי מצוינים תודה לאל. והלוואי וימשיכו כך לעד.
    מבטים מחייכים הם מחממים את הלב והלוואי כפי שכתבת שכולם יהיו כך אחד לשני. מדוע אני מתפלאת לגבי הגבר? האם נראה לך נורמלי שגבר נשוי בשנות הארבעים לחייו יעמוד מול אישה נשואה ליד בעלה זמן לא מעט , יביט בה ויחייך אליה? אני בטוחה שאם היית נוכח ורואה זאת, היית מרים גבה. אני לא יודעת מה רצה להגיד בזה, בעלי בחיים לא יעמוד מול אישה, יחייך אליה, יחדור מבטים ולא פחות ולא יותר ליד הבעל. היות ואני מאד פתוחה עם בעלי, שיתפתי אותו בזה, הוא הודה שראה זאת וגם התפלא מאד לא פחות ממני, ובעלי עשה תנועת יד של כאילו פוסל את האיש הזה, חיייך מעט ואמר לי במילים אלו: "תעזבי אותו, תשכחי ממנו , הוא התחרפן והתחרמן עליך באותו רגע ואולי ניסה למסור לך מסר שמנסה לחזר? לא יודע" - זו היתה תגובתו של בעלי. מדוע אני לא בטוחה שדבריו נכונים, כי כשגבר מנסה לחזר או להתחיל עם אישה/בחורה לא עושה זאת ליד הבעל, מסכים איתי, בגלל זה רציתי לשמוע עוד דיעות. בכל אופן תודה רבה על התייחסותך למכתבי, ועלי באמת להבין שיש לעיתים אנשים נשואים שרוטים ולעבור על סדר היום, פשוט לא נתקלתי מעולם בסיטואציה שכזאת בגבר חוץ מבעלי. רב תודות לך רונן וכל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו